Fortfarande febrig Alice som haft Farmor på besök

TACK ALLA NI SOM VILL FORTSÄTTA LÄSA MIN BLOGG!! Lösen och svar på era mail kommer innan 1 november! För er som inte hunnit maila mig om lösen än skicka mail till [email protected] innan sista oktober, berätta gärna om hur ert liv ser ut idag!

Idag vaknade Alice 6.45, puh vad man blir besviken när man vet att hon KAN sova till 8, men det var bara gilla läget, mysa en stund, byta bajsblöja och kila upp! Mellan 9-9.30 låg och och sussa i min famn med flaskan i munnen *mys* Passade på att titta på Nyhetsmorgon under tiden -var länge sedan. Dammsög och svabba köksgolvet vilket Alice tyckte var superkul och vifta med sina händer och skrattade högt!

Vid 13 kom Alice farmor. Hon hade läst mina tankar om att fräscha upp min entré


& dök upp med svart kruka med vit ljung & en svart lykta med lila ljus till! Blev superglad!!!




& så tyckte hon att jag behövde ett avslappnande spabad =)

Alice vaknade och vi introducerade Farmor i mat och välling & sovtider. Sen susade jag iväg. Först åkte jag till Willys och handlade. Ska föröska dra ner på matkostnaderna, fick hem ännu en 75:- bonuscheck från ICA *puh*. & idag hittade jag ALLT på listan *sensation* brukar alltid behöva kompliteringshandla men icke idag! Sen åkte jag ner på stan där jag shopap en ny mobil eller teckan abonemang, mobilen anländer till stan på fredag:

Lila, hittade ingen rosa till det pris jag vill ha tyvärr...

Åkte sedan till sjukhuset där jag beställde mat åt Alice & sen gick till kuratorn. Ibland blir man så förvånad. När jag åkte dit kände jag "Hur ska vi kunna fördriva en timme idag?" men tiden bara flög iväg och det blev ett jätteskönt samtal, ska bearbeta det i mitt huvud först innan jag kasnke skriver om det i bloggen.

Tänkte först stanna till på bibblan inna jag åkte hem men orkade inte så åkte hem. Alice var fortfarande vaken men jag skicka ut dem på en promenad och så fick hon sova ute den lilla stunden hon sov. Jag lagade maten och så pratade jag & svärmor lite innan hon packade ihop & åkte hem.

Dagens meny:

Frukost: kiwismoothie, knäckisar med bregott & te
Lunch: köttfärsgratäng
Fika: en chokladbit (usch mig)
Middag: kasslergratäng (se recept på www.nheasmatobak.blogg.se)
Kvällsfika: poppisar hoppas jag på...

Dagens outfit: svart och vit omlottklänning, svart linne och svarta strumpbyxor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0