Hemmadag & hektisk dag

Igår hade Alic eoch jag hemamdag, vi plocka lite med tvätten coh laga mat. Gick en långpromenad & så åkte vi till Willys och handlade. Där flörta Alice in sig hos en tjej i 1 års åldern och henns pappa som oxå var och handlade. Vi lixom gick samma runda kändes det som och de underhöll Alice. Det pratades och klappades och i kassan så sjöng barne och pappa en liten sång för Alice, hihi *gullig* inte gjorde det saken sämre att pappa var lite söt oxå, hihi igen.

nattningen gick sådär, Alice kom inte till ro så vid 21 gav jag henen mer välling och då åt hon 110 ml till och sen somna hon som en stock, men vaknade 22.30, 00.30 & 3.30, vid ett behövdes hon stoppas och och bli klappad på för att soman om och vid 3.30 gav jag henen välling och då sov hon till 7.30. Mannen var hemma idag, så han plockade upp henen och vi åt gemensam frukost, sen åkte jag ner på stan gick på apoteket och köpte ny ansiktskräm och rengöringslotion som jag ska prova, fick en ansiktsmask på köpet & så nya dinappar till Alice. Köpte även present till min äldsta syster då jag bara hunnit köpa halva presentsumman till hennes födelsedag. Det blev ett fat i brons/guld med stenar på som går i rött, svart, blått och turkost.

Sen åkte jag till sjukhuset och träffade min nya kurator, hon var grymt mycket bättre än den förra sävliga saken, hon kom med "tankesätt" lite tips på hur vi skulel kunan gå tillväga osv. Det kändes bra, finns MASSOR att nysta i men det känns skönt samtidigt som det är jobbigt.

När jag kom hem så hade elektrikern anlänt. Min gamla jobbarkompis ringde och frågade om de fick komam tidigare och de fick de. Mannen svängde ihop en lunch och jag en äppelpaj.

Alice lekte med A´s 4 åriga dotter E, de lekte så det tod härliga till det bara lyste om Alice, hon tjoa och skratta och glömde alldeles bort att krångla det minsta vid maten eller att hon var supertrött. Tillslut tog vi en promenad & då somna hon och de åkte när vi kom tillbaka. jg gick en runda till.

Fick en stegräknare på posten vid lunch som jag satte på mig just nu är det uppe i 12580 steg så ni må tro att jag hållt igång...

Dagens meny:

Frukost; smoothie, mörk bröd med ost & gurka + te
Lunch: kassler på en kvart med pasta
Fika: äppelpaj med vaniljvisp
Middag: hemma gjord nasigoreng
Kvällsfika: varm choklad & någon bit mörk choklad känns det som att ajg är värd...

Kommentarer
Postat av: Tess

GULD med ny kurator! Det är verkligen viktigt med en sån=)

Låter som att ni hade en bra dag och hann med mycket. Du anar inte hur mycket sandlådeflirtar man kan ha som småbarnsmamma, hehe. Söta pappor är trevligt... Dagens meny lät smarrig, som vanligt. Hur hittar du på maten? Jag gillar att laga god mat och försöker hitta ett par nya recept varje vecka. ÄR det någon sajt du brukar glida in på så får du gärna tipsa! Kramar.

2008-10-09 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0