Höstrusk

OM 10 DAGAR BYTER JAG LÖSENORD! HAR DU GLÖMT ELLER INTE HUNNIT SKICKA IN OM NYTT LÖSENORDET SÅ FINNS DET ÄNNU TID ATT MAILA MIG PÅ [email protected]

UTSKICK AV LÖSENORD BÖRJAR SNART; KNÄCKTE LÖSENORDET I NATT =)


Jo låten som Helen Sjöholm sjunger är med i en film med Mikael Nyqvist då han är körledare. Helen spelar en tjej som blir misshandlad av sin man. Text :Jag vill känna att jag lever, att jag levt mitt liv... Känns så taskigt lixom... Har egentligen inget MED begravningar att gör bara jag som förknippar den med det.

Igår fick vi utskick om vårdnadsbidrag. 3000:-/mån för att vara hemma med barn mellan 1-3 år. Ska helt klart tänka igenom saken. Någon av er som har det?

I natt strulade Alice lite vaknade en gång i halvtimmen mellan 22.30-01, då tog jag ner henne till mig & då sov vi till 5 då hon fick välling & somna om till 8.30. Själv vaknade jag 8 av att det byttes lampor i gatulamporna utanför, så jag kunde sniffa lite Alice gos innan hon knöla upp sin lilla blöjrumpa mitt framför nosen på mig & la av en brakare. Skitunge =).

Idag har vi inte gjort så mycket. På förmiddagen så lagade vi lasagne och sen vid 11 tog vi en timmes promenad. Alice vaknade samma stund jag ställde vagnen här hemma. Hon var nog hungrig trots att hon vägrat välling precis innan promenaden. Hon åt en hel burk mat utan protest & lite yoghurt och rån.

Alice har börjat morra. Först var det bara i vagnen precis innan hon skulle somna. Men nu morrar hon när hon leker. Idag ställde jag upp en bok och ställde 2 leksaker ovanpå så hon skulle få sträcka sig lite efter dem, då morrade hon när hon inte fick tag i dem.

Vid 14 kom Alice farmor, hon skulle ha haft Alice i eftermiddags men jag tyckte inte det behövdes då de var här så mkt i helgen. Men hon kom förbi med lite kläder hon shoppat åt Alice & vi fikade & sen tog hon en promenad med Alice så hon somnade. Så nu snusar hon här ute i vrdagsrummet. Ställde först ut henne på altanen men då började grannens grävmaskinister banga skoppan i deras berg så jag rullade in henne igen. *typiskt*

Mannens släkt vill att jag & Alice följer med på begravningen. Så att Alice livar upp det hela lite. Känner att jag då kan fokusera lite på Alice & slippa tänka på mamma förhoppningsvis. Men jag vägrar ta på Alice svarta kläder, hon ska få gå dit i sin rosa klänning. Nån måtta får det faktiskt vara!

Dagens meny:

Frukost: 2 skivor grovt bröd med mager billinge, 2 dl vaniljyoghurt 6 te
Lunch: lax med pressad potatis & citronsås, vitlöksbakade morätter & kokt sparris
Fika: 1 satsumas & 1 sesamkaka med nötter & russin
Kvällsmat: lasagne med mycket grönt
Kvällsfika: te & satsumas

Kommentarer
Postat av: Maja

En liten kanske dum fråga men vi skulle baka geichakladdkakan i helgen men när jag läste på chokladen innehöll den vetemjöl, vi köpte annan choklad det blev ju gott det med men jag tycker ju om geicha....du var inte så där jätte känslig elelr hur var det?



Kram

2008-10-21 @ 17:40:39
Postat av: Nhea

Hej!

Nje jag är inte så jättekänslig så för mig är det ingen fara men tack för att du sa till, ska skriva det i receptet!



Kram

2008-10-21 @ 18:22:59
URL: http://nheas.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

helt rätt att lilla gumman ska ha rosa.

våra barn har också varit en glädjekälla på begravningar.

nej vännen..försök att inte tänka på din mamma då..

NU lever hon och NU finns hon hos er eran fina mamma!!

å nu jag vet vilken sång du menar..den är båder sorglig o fin.

kram

2008-10-21 @ 22:41:18
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0