Kräks Alice

TACK ALLA NI SOM VILL FORTSÄTTA LÄSA MIN BLOGG!! Lösen och svar på era mail kommer innan 1 november! För er som inte hunnit maila mig om lösen än skicka mail till [email protected] innan sista oktober, berätta gärna om hur ert liv ser ut idag!

Igår när jag nattade Alice så spydde hon ner HELA sig & halva mig, var tvungen att gå ner och byta pyjamas. Lillskruttan, hon var så himla trött & blev så himla ledsen. Tror att det är magmunnen men jag vet inte hon spyr ju inte efter varje måltid men idag spydde hon upp hela lunchen oxå. Kanske någon form av magsjuka men då tycker jag ALLT jag ger henen skulle komma upp, inte bara maten. Idag har hon ju behållt både välling & yoghurt. Vet inte om det är för lös konsictens på maten har mixat den då jag trode hon satte bitarna och i halsen och spydde pga av det men idag var den helt slät... Tycker så synd om henne vill ju inte att hon ska bli rädd för att äta.

Idag tog vi en promenad med Alice BB kompis N & hans mamma S. Riktigt trevligt. S var 19 när hon blev gravid. N´s föräldrar hade då varit ett par i 1 månad. Hon berätta hela storien idag på promenaden och vi fnissade oss runt kan man lungt säga. Mycket trevlig tjej och gullig liten kille. Alice somna nästan direkt och vaknade när vi skiljdes åt, typiskt, jag som sett fram emot en stund by my self. Men vi åt lunch (eller Alice spydde och jag åt) & sen åkte vi ner på stan. Hämtade min mobil, har startat den och fattar typ noll just nu, har ju haft Ericsson sen jag var 20 år gammal typ & bytte min tegelstens Nokia. Men men den ser rätt fräsig ut iallafall & har bra kamera och mycket minne -det är bra för en småbarnmamma.

Sen beställde jag blommor till vår kompis K som fyller 30 år på söndag. De skickas för hon bor i hemstaden. Firade sedan vågresultatet med att shoppa 2 par vantar & ett par knästrumpor till mig själv! =)

Jo jag kallar mig själv världens sämsta bantare då det har slunkit ner chokladbitar både en och två per dag senaste tiden, känner mig potatisaktig & det visade även vågen för några dagar sedan. Idag hoppa jag upp på vågen tänkte "näe" hoppa ner, hoppa upp igen & tänkte "näe nu måste den ha fått någon smäll" hoppa ner IGEN och upp IGEN & konstaterade att det var SANT -1,2 kg, back to utgångsstatus då jag lämnade min bantning plus minus noll, snacka om morot att fortsätta, istället för deppa sig ner det man gått upp och sen starta OM igen. Så nu är jag taggad IGEN och ska försöka köra slanka linjen igen fast med fredags & lördagsmys, någon måtta får det väl ändå vara =)

Pratade med min chef idag. Blev så arg. Ville ha ledigt 2 timmar varje onsdag (allstå 2 ggr) för att få gå med Alice och mannen på babysimmet. Ena veckan gick det bra men sörrni andra veckan var det ett så fruktansvärt VIKTIGT möte att det bara inte gick & jag var ju SJÄLV som skulle gå på det & nej de andra gick på KNÄNA så ingen kunde ta det istället för mig. Jag Har ju lixom jobbat på det där ställt förut och VET hur "viktiga" mötena är, lovar att det kommer dyka upp noll personer eller noll ärenden & att personalen skulel uppskatta att jag tillbringade 4 timmar på boendet för snack och tips istället för 1,5h på ett jäkla möte då de har som mest att göra. Blev sur sa att jag fick tänka igenom om jag ville jobba igen och la på.
Höll henne på halster 2 timmar, hihi. Pratade med mannen som är positiv till typ allt som har med ARBETER och CHEFER att göra och oj och nej och visst skulle han fixa babysimmet själv den veckan och visst skulle det gå bra annars kanske Alice farmor kunde följa med och hoppsan och hejsan. *f'''''''''''''''''''''''ck* Just då ville jag bara att han skulle säga "men skit i att jobba då, sätt henne på pottkanten kärringenjäveln". När jag väl ringde upp och sa att vi fixat babysimmet på annat sätt så sa hon att jag fick välja mellan timanställning eller månadsanställning men tim var ju enklast eftersom jag skulle vara ledig 2 timmar ena veckan, alltså hon visste inte hur hon skulle skriva månadsanställningen annars. Men jag stod på mig sa att JAG ville ha månadsanställning, jag får ju bara 2 veckors föräldrapeng den månaden & eftersom jag tar ut så få dagar så skulle det inte bli många kronor. Jo vist skulle vi klara oss ändå men det blev till en REN principsak för min del någon måtta får det väl vara tanten får väl lära sig hur man gör saker och ting hon är ju för fasen chef! Så jag sa åt henne att räkna ut hur många procent 39 timmar av en heltid blev och skriva den procenten som anställning. "Aha" sa hon då. Hon ville väl helst att jag skulle räkna ut procenten åt henne men tyvärr har jag inte mannens mattehuvud, han är snabbare än en miniräknare... Så så blev det månadsanställd & babysim ena veckan!

Dagens meny:

Frukost: 1 glas lätt vaniljyoghurt, 2 knävckisar med billingeost (mager)
Lunch: Åsas lövbiffgratäng
Fika: 1 glas Cola (jag måste ju prova om jag tål vanlig Cola eller om det "bara" är lighten som inte funkar)
Kvällsmat: hemma gjord pizza (se recept på http://www.nheasmatobak.blogg.se/)
Kvällsfika: Kina snacks och te.

Gårdagens outfit:



Dagens outfit:



Alice:



Alice skjutsar runt på mannens gamla apa, hihi


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag jobbade ca 39h/mån och det var en 25% tjänst....hade det som helgjobb...måste väl stämma ungefär för dej? Jag ahr iaf 37h/vecka vet inte hur du har det där du bor...

2008-10-17 @ 18:59:41
URL: http://aragon.blogg.se/
Postat av: Gisela

Hej hej! Jag vet att när jag var liten kräktes jag upp viss typ av mat och då var det magmunnen...

2008-10-17 @ 21:53:09
URL: http://gisellas.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

hej,hej har lilla tjejen spytt något mer.

så stor hon ser ut nu..såå söt.

hon är lik din mamma tycker jag o dej..men de är klart man ser väl oftare likheter med de man sett mest...din man har jag nog sett en gång..på josefines födelsedag va..

ha en fin fin helg.

kramis

2008-10-18 @ 12:19:22
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0