Lördagsmys

Finns fortfarande tid kvar att be om nya lösenordet! Utskickningen har inte startat ännu: skicka till [email protected]


Alice har inte kräkits mer & bajset är normalt så det är inte magsjuka, det måste vara magmunnen. Dessvärre så "bantar" hon idag. Vägrade frukost åt endast 3 majskrokar och yttepytte välling. Alice farmor fick i henne halva skålen lunch & 10 ml välling & sen föröskte jag senare och då gick det i 90 ml till. Men hon brukar ju ha lite "bantningsveckor" hon är supertrött oxå så jag tror hon beter sig så i utvecklingsfaser, när andra barn äter MER så äter hon MINDRE.

Nope vi har inga 37h veckor utan 40 timmarsveckor. Men jag jämför med  mannens 55h veckor och ibland 61 h & nu när han är pappa ledig så jobbar han bara 44h på 4 dagar. Svärmor har tagit tjänstledigt 6 månader. Hon blev så less på sitt jobb där det strulats hej vilt ett tag så hon tog tjänstledigt & ska jobba på företaget med marknadsföring samt städa.  Blev lite avis faktiskt!

Mannen åkte och jobbade i morse, travade runt här hemma och väntade på att Alice skulle vakna men hon tog sovmorgon till 8.30 idag, så skönt! hann blippa lite på min nya mobil som är krångligare än krångligast men nu börjar jag få kläm på endel iallafall.

Alice och jag tog en promenad & hon somnade och sov 1,5h det behövde hon. Nu är manenn ute med henen igen. Hon är supertrött idag vet inte riktigt vad som flygit i henne.

Vid tolv kom svärmor och strax efter kom svärfar hem från Prag. Så vi har ätit räksallad & fikat Nheas äppelpaj (för recept se www.nheasmatobak.blogg.se) den blev inte så söt utan var lite syrligt god med citronsaften.

Ikväll ska vi äta västerbottenostpaj som jag hade kvar i frysen & kräftor som vi fiskade i augusti!

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med mager billingeost, vaniljyoghurt + te
Lunch: räksallad
Fika: äppelpaj med vaniljvisp
Middag: västerbottenostpaj med creme fraich, löjrom & hackad rödlök + kräftor
Kvällsfika: resten av Kinasnaxet från igår!

Nu ska jag njuta av tystnaden och känslan av att vara ensam hemma!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

skönt de ej va magsjuka.

ja njut av lugnet.ler.

kramis

2008-10-18 @ 18:46:06
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Sommartjejen

Kanske du ska jobba på mannens jobb i framtiden? Har du tänkt den tanken? Det är faktiskt riktigt roligt att vara ekonom! =)

kramis

2008-10-18 @ 19:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0