Mamma, Kompisträff, Q, ÖF

Oj vad mycket som har hänt sedan igår! Nils blev ingen följetång, inatt var det "vanliga" drömmar igen & no no NO jag har inte berättat om honom för mannen. Nils is my BIG secret.

Igår åkte Alice och jag först till mamma. Hon vart jätteglad att vi kom dit och hon var mycket piggare den här gången. var uppe nästan hela tiden, lekte med Alice, skrattade massor (åt Alice) & åt tillsammans med oss. Skönt att se!

Sen åkte Alice och jag till M en av mina bästa vänner som har Edit kom även H med O, L med H & U. Jättekul att träffas. Alice som bara sovit en timme på hela dagen var supertrött så jag öppnde upp däjten med att dra ett varv runt kvarteret så hon somna och sov en timme. ¨Vi fikade rosa kladdkaka (som jag bakat) & muffins som M bakat. Pratade skit och jonglera runt våra barn mellan varandra. U passade på att hålla alla små glina. Roligt! Hemresan gick sisådär, Alice tyckte det var lite läskigt att åka hem i mörkret men mamman fick sjunga "Skrutte lutte li skrutte lutte li vad heter du ? Alice, Alie Alice heter du oooo Skrutte...." så det gick bra tills vi hade 10 min kvar då blev hon hungrig oxå. Väl hemma hade mannen lagat mat eller höll på och jag skyffla in en stor skål mat i Alice mage plus en massa frukt & då blev hon nöjd.

Idag vaknade familjen 7.30 myste i sängen. Åt frukost. Klockan 9 började jag säga "Nä nu ska jag nog göra mig i ordning jag ska ju vara hos Q klockan 9.30 shiiiit" det blev full fart. Mannen fick en rolig dag med Alice hon hade bajsadg idag och har rivit av 4 lass under hans Alicetid *fniss* . Själv hade jag ett BRA möte hos Q. Sen tog jag mig ner på stan och hämtade Alice nya förtjockningsmedel som vi inte laborerat klart med ännu och sen gick jag på H&M där jag köpt en tomtedräkt åt Alice men de hade lyckats glömma att ta bort färgmärkningen. Köpte även en present till S som vi ska äta middag hos om 1 vecka. Hämtade tillslut kebatallrik & kebabsallad på vägen hem. Hemma var Alice redan färdigsoven och promenerad. Lyckat tyckte jag då vi planerat in ÖF på eftermiddagen och hon då skulel behöva vara vaken 4-5 h. Men hon höll sig pigg nästan hela tiden vi stanna inte hela ÖF utan var med på sångstund och fikade och sen åkte vi, men det var mysigt att komma iväg en sväng!

Nu badar Alice och mannen och jag passar på att ta mig lite datatid!

Dagens meny:

Frukost: yoghurt, 2 knäckisar med räkost + te
Lunch: kebabsallad
Fika: te
Middag: köttbullar sås och potatis
Kvällsfika: frukttallrik och en smal bit rosa kladdkaka + te

Kommentarer
Postat av: Anonym

kommer de receptet ut på din matblogg?! Kladdkakan alltså :O)

2008-10-29 @ 19:47:44
Postat av: Nhea

Nope -det är vanlig kladdkaka men med rosa glacyr gjord av florsocker med jordgubbssmak =)

2008-10-29 @ 21:17:22
URL: http://nheas.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

Hej,

Alice o Edit..så gulligt de låter..fina gamla namn.

skönt din mamma var glad o piggare! behöver ni alla..

Du är så duktig o baka o grejja..avundsjuk blir jag.

vår lilla skrutta gillar inte heller att åka i mörker.

kram

2008-10-29 @ 22:41:03
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: tiindra

Hahah,,det där gick bättre med den "gamla" adressen...

Gud vad stor tösabiten har blivit..jag såg henne senast som bebis...

Min sista tös kröp aldrig utan hon tog sig fram på rumpan...De andra två de kröp och gick sedan....

Din matblogg är jättefin och jag beundrar dig att du skriver upp vad du äter om dagarna..:det skulle jag behöva göra oxå för viktens skull...

2008-10-30 @ 10:02:02
URL: http://tiindraz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0