Söndag

I natt vaknade Alice vid 3 och skrek, jag gav henne mat & hon åt hela flaskan, la ner henne igen & hon fortsatte skrika. Så hon fick komma ner till sin mamma. Hon sov med mig i dubbelsängen, tätt tätt inkrupen emot mig och snusa och kittla mig med sitt yviga hår i näsan. Pluttan. Klockan 7 tyckte hon att det var morgon så då skicka jag upp henen med mannen & somna om för att vakna 8 av att Alice ville ha frukost -men mannen som är lite trög ibland inte riktigt förstod henen så hon satt där och gnällde och gnällde. Så jag gick upp & vi åt frukost hela familjen. Klockan 9 tog Alice krafter slut & hon somnade i vagnen & vaknade med 38,0 45 min senare.

Själv har jag fått ganska mycket egentid. Mannen har arbetat på altanen, isolerat taket & dragit elrör där kablarna ska gå igenom & Alice har sovit 45 min två gånger och 2 timmar en gång. Så jag fick en snilleblixt när jag städ kylskåpet och hitta en hel drös nektariner -jag svängde ihop en egenkomponerad nektarinpaj & startade en matblogg -www.nheasmatobak.blogg.se
Så dne har jag pysslat med nästan all Alice sovtid idag. Riktigt roligt! Får s eom ett tag om jag känner mig urless på att ha två bloggar men den dagen den sorgen!

Alice kräktes upp sin middag efter halva portionen idag. Dels tror jag att hon satte i halsen för det var ganska stora bitar, skiljer så mycket på 6 månadersburkarna och märken. & när hon då fick en kväljning så bråkar hennes magmun med henne och hon kräktes upp alltihopa. Pluttan. För sen har hon behållt vällingen både till middag & Godnatt.

Dagens meny:

Frukost: 2 knäckisar med bregott & ost + te
Lunch: köttfärssoppa
Fika: nekatrinpaj med glass (recept finns på: www.nheasmatobak.blogg.se)
Middag: marulkspaket (recept finns på: www.nheasmatobak.blogg.se)
Kvällsfika: nekatrinpaj med glass

Efter en lite strulig Alicenattning tittade vi på Ensam mamma söker. Nina verkar småkär i alla sina. Johanna ska ha creed för att hon satte ner foten mot renkarln & Anette har jag inte riktigt fått kläm på, kunde han inte åtminstone fått baka bullar i fred? Själv hade jag

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Själv hade du vadå? ler

Krya på er!!

kramis

2008-10-13 @ 08:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0