Trött på alla bacillusker

TACK ALLA NI SOM VILL FORTSÄTTA LÄSA MIN BLOGG!! Lösen och svar på era mail kommer innan 1 november! För er som inte hunnit maila mig om lösen än skicka mail till [email protected] innan sista oktober, berätta gärna om hur ert liv ser ut idag!

Om jag ser ett enda snorigt barn till så stryper jag det. Om mannen kommer hem med snorig näsa & svidande hals en endaste gång till så skiljer jag mig! Ja typ iallafall... Är så trött på att vara förkyld och att Alice ska vara förkyld.

Denna veckan har vi tackat nej till allt som innehåller baciller. Idag har vi BVC info, men jag tänker inte gå dit. Tackade nej till baby/mammaträff i hemstaden, dels känner jag inte för att åka så långt i bilen & så finns den värsta förkylningsboven i det sällskapet. Alice har blivit förkyld några dagar efter en däjt med honom & han har typ blivit förkyld dagen efter-varje gång. Förkylningarnas mästare var det en av mina bästa kompisar som kallade honom. Alla föräldrars skräck vill jag säga nu ;-)

Min kurator ville ju att jag skulel tänka igen en sak tills på tisdag då jag har nästa tid. "Hittar jag på saker för att slippa tänka & känn efter -eller gör jag det för att jag tycker det är kul?" & jag kom nog fram till att visst jag tycker det är kul, men jag slipper oxå tänka & känan efter, dagarna & veckorna rullar bara på. Tiden susar iväg. Hinner jag verkligen njuta? Så denna förkylning har fått mig att inse att det är ganska soft att vara hemma och ta det lugnt oxå, måste hitta en skön mix. Lära mig säga nej när det hopar sig i kalendern...

I natt fick vi åtminstone sova. Alice somna 20.20. Jag somna strax innan 22 och vaknade inte förrän 3, inte utav Alice utan var lite kissnödig, 5 timmars sammanhängande sömn -guld i mina trötta förkylningsögon. Dessvärre så blir man ju nojig värre som småbarnsmorsa, jag kan inte ligga där & njuta av att det är tyst & lugnt, njuta av att Alice har en bra natt utan tankarna vimlar iväg -Tänk om hon ligger där i sina egna spyor och kippar efter luft... Men tillslut "kamma jag till mig" och somna om och vaknade med ett leende 4.30 då Alice ville ha mat. Höll på att strypa micron som ibland inte värmer skrek "jävla F***-micro" så manenn skulle vakna och hjälpa mig men not. 2minuters microtid och 250ml senare tassade jag upp till Alice, och som jag anade hon var mer hungrig är de normala 210 ml hon brukar få, antagligen därför hon skrek igår natt efter vällingen *knäpp morsan* . Hon sög i sig, somna om & sov til 8. Själv vaknade jag 7.55 av mig själv & låg & njöt av att känna mig hyfsat pigg innan jag hämtade ner det pratande lilla busmonstret.

Idag susa hon fram i röda faran igen, den har fått vila i helgen för hon har inte orkat leka med den. Hon attackerade blomman (nej tossemora inte svärmors odödliga fynd *fniss* utan en halvkrasslig garderobsblomma) & när hon fick lite skäll där for hon iväg mot ett arrangemang i en anan kruka och när jag sa till henne med lite busig röst "Å vad gör du nu?" då spratt hon till, hon vet såväl vad hon får och inte får göra & for iväg rätt in i väggen i all iver. Hon är för söt!

Dagens meny:

Frukost: smoothie med gul kiwi, 2 knäckisar med ost + te
Lunch: marulkspaket
Fika: satsumas
Middag: köttfärsgratäng (se recept ikväll på www.nheasmatobak.blogg.se)
Kvällsfika: nekatrinpaj & glass

Dagens outfit: svarta mysbrallor, svart linne och svart kofta. Har ont i förlosningsklippet idag, ska det ldrig gå över ajajajaj...

Dagens happening: klura ut receptet till köttfärsgratängen & snyta snorig Alicenäsa


Kommentarer
Postat av: svintoflickan

oj,vad mycke jag hade att läsa igen..så blir de när man inte har haft tid vid datorn en stund.

oj,vad svårt veta vad du skulle passa som...

vad är de du jobbar som...

nån slags livscouch vad gällande mat o sånt är ju inte fel..du verkar ju vara en hejare på sånt..

eller i nån liten klädbutik...eller nån form av kurator eller..

ja,jag vet inte...

Nu ska jag ta på mej...mysbrallor...hi,hi.

kramkram

2008-10-13 @ 11:12:26
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0