Vi åker till mamma idag!

Igår skicka jag sms till mina vänner och sa att jag först och främst åkte till mamma, om jag sen kände att jag orkade och ville så skulle jag komma förbi på mammaträffen. & idag känns det som helt rätt beslut. Alice sover fortfarande åt välling 6.15 och somnade om. Njuter så länge det varar! Förut har man knappt kunnat tappa en knappnål i huset utan att hon vaknade -idag har en lastbil lossat jord utanför hennes fönster i 20 min utan att hon reagerade -själv låg jag vaken hela lossningen! Nu slipper vi stressa både för att hinna vara hos mamam en liten stund och att åka på mammababyträffen.

Jovisst har jag tänkt tanken att jobba på mannens jobb, gärna med ekonomin. Men tyvärr sitter där en riktig bitch med superlön. Jag tjatar frenilt på svärfar att sparka bitchen ( sista julmiddagen när jag var gravid satt hon och pratade om att nuförtiden var ju alla hemma alldeles för länge med sina barn, själv hade hon lämnat båda sina på dagis vid 6 mån ålder). Så ja jag "jobbar" på saken!

Härligt Tess att du prova geishakladdkakan! Kommer snart en till kladdis med VITCHOKLAD på matbloggen, den går oxå utmärkt att äta med fingrarna =)

Dagens meny:

Frukost: grovt bröd med billingeost (knäckisarna var slut i affären igår, lixom majskrokarna, det är jag mitt och Alice levebröd, hur ska detta gå?)
Lunch: ska nog unna mig en sallad från pizzan i mammas och pappas närhet
Fika: glass kanske
Middag: pasta med kräftstjärtar i hummersås
Kvällsfika: skulle vilja säga frukt men jag antar att jag inte kan stå emot en delikatoboll.

Dagens outfit;

Får man åka i pyjamas och Lilla My tofs?

Kommentarer
Postat av: Tess

Mmmm så gott det lät=) Väntar med spänning!

Lät som ett bra och skönt beslut med mammagruppen. Man ska inte göra saker för att man känner sig tvungen.

Kramar

2008-10-20 @ 17:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0