Anti-panti...

Usch jag har varit så ANTI svärmor sen Alice föddes. Från början ville jag knappt inte att hon skulle peta på Alice. Allt hon gjorde med Alice tyckte jag var fel & allt jag gjorde kändes som att hon tyckte var fel. Igår kom jag på den egentliga orsaken...

Svärmor är en frisk 50 åring men min mamma är en sjuk 60 åring. Det är ju MAMMA jag vill ha som barnvakt till mitt barn, det är ju MAMMA som jag vill ska se Alice växa upp. Det är ju MAMMA jag vill ska lära Alice alla kottar i skogen, svampen och bären. Det är ju MAMMAS pannkakor jag vill att Alice ska minnas... Men min mamma ska dö & svärmor kommer bli den personen i Alice liv.

Igår hade jag laddat upp mig ordentligt, det skulle gnatas på att blöjan suttit för hårt sist vi kom från farmor, det skulle serveras pekpinnar efter pekpinnar... Men så kom hon, frågade hur det var med mamma & tårarna började rulla på bådas kinder & all ilska bara rann av & jag fattade plötsligt varför...

Alice är fortfarande lite kinkig när farmor kommer, första tio minuterna gråts det lite och göms gärna i mammas trygga famn, men sen lossnar det & då är farmor så rolig så rolig så. Igår fick farmor ge efterrätt och så var det på promenad i vagnen, det hade tittats på barnen på dagis och bussar som åkt förbi. Sen kom de hem och lekte i köket en stund innan jag kom.
Själv åkte jag runt i staden och uträttade ärenden, jag tankade bilen, hämtade mitt nya körkort, hämtade ut Alice mat på Apoteket (Fuck Apoteket by the way) & handlade lite i godan ro på ICA. När vi kom hem for Alice runt i gåstolen & vi tog te & sesamkakor.

Kvällen gick bra. Mannen kom näst sits i GoCart racet haha. Alice vägrade sova på sen eftermiddagen och sov endast 20 min mellan 13.30 & 20.00 så hon var helt slut vid natti natti och somna som en stock. Natten blev lite bättre än natten innan 20.00-01 då hon fick mat och sov till 5.30 då jag pyttsa i henen lite till men hon somna inte till ordentligt men låg kvar till 6.30 innan jag hämtade henne.

Dagens meny:

Frukost: lättfil med smulad knäckebröd & hallonsylt, 1 skiva mörk bröd med skinka 6 gurka te
Lunch: soppa, knäckisar med avokado och tomat
Fika: sesamkakor och te eller frukt
Kvällsmat: På indisk restaurang
Kvällsfika: Martins Stenmark i Ladies Night =)

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

ÅÅ de gör så ont att ni ska få gå igenom allt detta....

först så tycker jag de var lite konstigt sagt av läkaren om dej o din pappa...alla sörjer ju på olika sätt...men sen tror jag nog..men de är ju bara vad jag tror...att de är jobbigare att gråta inombords..just för att ingen ser o tröstar tårarna..och för att smärtan inuti kommer liksom aldrig ut...

så på de viset blev jag ändå glad att det kom tårar...för kanske behövs de ibland..

men att du sörjer är ju självklart o de var klumpigt sagt av läkaren...men de menade säkert inte ngt illa.

å de du skriver idag berör mej o gör mej så ledsen...

de är ju självklart att din mamma borde vara med om allt detta..och ni tillsammans !!

känns så hemskt ....

men svärmor kommer ju aldrigaldrig vara alice mormor...även om hon kommer göra saker o vara med om saker som din mamma inte kommer kunna så kommer hon aldrig ta den platsen som är mamma.mormor.

å jag vet eg inte vad jag ska säga för de finns ju inget vettigt att säga..men stor styrkekram till dej vännen!!

å ang ditt hår så är du otroligt vacker så oavsett vad du skulle göra me håret så skulle du vara fin!

själv ska jag nog leta efter toning i dag när jag ska in på massage.

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam



2008-09-19 @ 10:33:07
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Sommartjejen

Utmanad i min blogg! =)

2008-09-20 @ 12:21:50
URL: http://sommartjejen.blogg.se/
Postat av: alva

Aha-upplevelser är så tillfredställande.

Kramar om

/Alva

2008-09-20 @ 22:37:09
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0