Familjedag

Idag har vi haft familjedag. Alice är inne i någon utvecklingsfas som påverkar sömnen misstänker jag, hon står numer på alla fyra och gungar halva nätterna =). Så i morse fick mannen ta henen från 6.30 & jag slumra vidare till 8. Sen åt vi frukost & stack iväg till en granstad där vi gick på Babyproffsen & handlade. Gåstol åt Alice som dock mannen lyckades ta fel kartong så det blev inte alls den vi valt, men han har monterat den ändå och så får han köpa den andra oå om inte den här passar lilla damen. Hon såg ut som ett lyckligt ljus i den vi valde & den här var hon mest likgiltig i.... Köpte även en hund som spelar, en banangrej att ha på vagnen som hon kan leka med, en grej som hoppar framåt när man petar på den & ska stimulera krypning, skedar, pipmugg, nappflaska, dinappar, nytt spjälskydd då vårat är så sladdrigt att hon nästan trasslar in sig i det.

När vi kom hem slängde jag ihop en omelette & sen stack vi iväg på BVC info om sömn, hade höga förväntningar på denna men det sades inget jag inte visste redan & jag blir så arg på endel. Vi skulle lära av varandra, men hur lätt är det att lära ett barn som aldrig sovit att sova 23h om dygnet som vissas barn gör? Det finns lixom inte.

Alice & jag stannade kvar på en sångstund & mannen åkte hem och snickrade lite (tänker alltid på tillsammans när jag säger Snickra) Alice somnade efter sången när hon fick mat & vi tog en promenad på 45 min innan vi gick hem.

Idag var det vägning, jag har gått ned 1,4 kg redan, ultrastart, förväntar mig inte samam resultat framöver, men helt klart en morot att fortsätta.

Dagens meny:

Frukost; 2 skivor mörkt bröd, skinka, paprika, keso & grapefrukt & te
Lunch: Omelette & 2 knäckisar
Mellanmål: ½ nekatrin (mannen snodde andra halvan, 1 kiwi gold
Midag: stekt makrill med färskpotatis & sås på gräddfil, dill, persilj salt/peppar & en massa kokta grönsaker
Kvällsfika: hallon med vaniljkesella


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Var det den röda gåvagnen ni hade tänkt köpa eller är det den som blev fel kartong? Söt var den iallafall tyckte jag! =)



Vad blev det för spjälsängsskydd?

kram

2008-09-09 @ 19:02:58
URL: http://sommartjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0