Fästingjakt...

Igår hade Alice & jag en dag för oss själva. Vi tog en morgonpromenad & sen sov Alice, fick lunch när hon vknade & så åkte vi ner på stan. Jag skulle hämta ut biljetter till Ladies Night & köpa en 6månaders present till H. Vi har fått både födelsepresent & 5mån present men inte fått arslet ur att köpa något till H. Så igår köpte jag en Fem myror bodie, randig & en fem myror hakklapp för att uppmuntra deras smakisar som går riktigt trögt! Hittade även en söt svart/vot klänning & svart bodie till Alice som hon ska ha idag ihop med Viktors krypstrumpbyxor.Fick även ett Libero välkomstpaket med up & go blöjor som Alice invigde i natt riktigt bra inge läkage & kändes inte lika sprängfylld som de vanliga när jag hämtade henne i morse. & så gick vi in på Bokia & där hade de en ny Scrapbookingavdlning jag missat så jag råkade shoppa loss lite + ett par svarta heltäckande strumpbyxor åt mig på Åhléns.

När vi kom hem så började vi Scrapa på en gång Alice & jag hon satt med i barnstolen och smaka lit på papret eller röjde runt på golvet, nu hoppar hon fram benen i krypställningen men fattar inte riktigt hur hon ska flytta armarna än, gullunge.

När mannen kom hem åt vi & sen åkte jag till ICA. När jag kom hem hade mannen upptäckt en fästing, så jag fick föröska operea bort den, fick tyvärr inte med huvudet men vi läste på nätet & det kunde bli en inflamation men skulle inte vara något farligt. Håller tummarna för att det int blir TBE eller Borelia- usch & fy!

Mannen la Alice, jag duschade & titta på Idol.

Idag ska vi på mamma/babyträff i hemstaden!

Dagens meny:

Frukost: samma som vanligt
Mellis: plommon
Lunch: Smarrig köttfärsås med spagetti
Fika: te
Middag: Fried rice med räkor
Kvällsfika: vaniljkesella & blåbär

Vaknade med Stockholms blodbad i brallan, ajaj min mage blir alvedon till fika idag tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0