Febrig Alice...

Alice sov bra i natt 20.30-4.45-MAT-7.30. Men lillskruttan vaknade med 38.5, så det blev i med alvedon i rumpen & sen var hon glad en stund, åt yoghurt och rån till frukost & sen blev hon trött så då gjorde jag en flaska majsvälling & hon tutta i sig 150 ml och somna som en stock, hoppas hon får sova en stund nu för det är inte så roligt med trött & kinkig Alice.

Mannen jobbar till 14 idag. Sen kommer hans föräldrar. De ville gå ut & äta. Får se hur lilla damen sover nu och om hon verkar pigg nog för restaurangbesök, är ju inge kul att gå ut och äta om hon bara är trött & kinkig. Hon är ju inte sjuk det är ju feber efter sprutorna, men man vill ändå ta det lugnt för hennes skull.

Igår lagade vi lax, eller jag rättare sagt, mannen fixade våran toadörr som varit felmonterad sen start. Vi har en skjutdörr för att spara plats, men den har varit så in i helsike kärv att man fått ta i för kung & fosterland för att öppna och stänga-därför står den typ alltid på vid gavel oavsett toabehov. & på kräftskivan var den en av grabbarna som blev inlåst för låset inte funkar ordentligt när den är felmonterad hihi. Citat från inlåst "jag föröskte låta lugn & sansad när jag ropade" medan mannen förklarade för alla hur rivmärkena på listerna såg ut därinne efter honom... *fniss*
Åter till laxen. Jo fiskbilen kom ju körandes en dag här i veckan, har glömt bort vilken dag allt känns som det flyter ihop. Förra gången vi shoppade från den (fiskbilen kommer alltså och knackar på dörren 4 ggr/år & så får man köpa olika ihopplockade mixer med 2,5kg av varje sort) var jag gravid och upptäckte när de gått att jag stod i långkalsonger och tröja & att kjolen jag haft över hängde över en köksstol. Denna gången gjorde jag nästan ännu mer succé. Mannen öppnade då inte jag vågar öppna så sent (20.30) på kvällarna. När jag hörde att det var fiskbilen kom jag uttassande & fiskkillen sa "Nämen förlåt väckte jag dig" jag svarade lite förvirrat "Näe inte alls jag ser ut så här" där stod jag alltså då i mysbrallor, vitt halvgenomskinligt linne UTAN bh & sovfrisyr a´la Lilla My frisyr. Läckert! men det tyckte tydligen han för han pratade som om han inte sett folk förr i typ 30 min och sneglade lite på mina tits...hehe lite uppmuntran kan man väl suga åt sig när de hänger ner till knäna efter amningen ;-)
Jo laxen iallafall förra gången var den en besvikelse i portionsförpackning, uäk det kan man ju lixom shoppa lika torrabitar på ICA, denna gång var det hela filéer a 350 g styck så igår gjorde vi i ordning 2 st & de var sådär härligt feta och fina som färsklax i hel filé över disk -mums!

Lax i hel filé
1 gullök
1 purjolök
2msk hackad dill
2msk hackad persilja
5 msk olivolja med citronsmak
salt/peppar

Skiva upp lök och purjolöken, bryn i stekpanna i 1 msk olja ca 4min. Blanda ihop resten av oljan, dill, persilja, salt & peppar i en skål. Lägg laxen i en ugnssäker form, salta och peppra lite, häll över lökblandningen och toppa med dill/persilaj/oljasmeten. In i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min. Vi åt med pressad potatis, citronsås & stekta gula kantareller -MUMS

Har slängt ihop en kladdkaka på morgonkvisten, det tycker Alice är kul, särskillt när elvispen är igång & mamma säger "Brum Brum" för annars är den ju lite läskig... Smorde formen med flytande margarin (jäkla fin uppfinning) & kokos & hackade i 100g vit blockchoklad som jag hittade av en slump i kylen, får se om jag bre över odense nougat oxå när den kommit ur ugnen, snacka om kaloribomb, men vi ska ju antagligen äta hemma idag & om inte så är fallet så får vi fikabesök imorgon, en av mina bästa kompisar med sin nya boyfriend.


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Hörru du systeryster var du lite på örat när du skrev det här inlägget eller? Gud vad jag skrattade, det var nog det roligaste skrivna inlägget du gjort på din blogg tror jag minsann!! asgarv

KRAMIS!!!

2008-09-27 @ 18:57:41
URL: http://sommartjejen.blogg.se/
Postat av: Nhea

Nope inte på örat och inte ens en minsta lilla dunst kvar av någe alkoholhaltigt i kroppen...Blev bara light cider igår..



Kramis

2008-09-27 @ 22:11:03
URL: http://nheas.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

åå va gott de lät me sån kladdkaka!



hur mår lilla gumman nu..

blev de nåt restaurangbesök..



hi,hi jag förstår inte dom som faktiskt kan gå utan bh frivilligt..alltså när jag sover o vaknar o så går ju jag me utan som du liksom..

men annars..vad har dom för små potatisbröst..

skratt..



ha de så bra.



kram

2008-09-28 @ 21:21:58
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0