Helgen...

I lördags så bestämde vi oss för att beställa hem mat. Det blev Tomatsoppa till förrätt, med vitlök och kokos -supergod! & så åt jag Garlic tikka masala till varmrätt & en liten bit kladdiskaka till efterrätt. Helgerna vänder upp och ned på rutinerna. bara för att vi åt 15 och inte var hungriga när vi brukar äta mat 18 så tog det en bra stund innan jag kom på varför Alice var så gnällig -hon var ju hungrig hih. *stackars barn*.

Trots feber har hon sovit superbra på nätterna, hon vaknar 5-6 för välling & sen äter hon halva flaskan ungefär, läggs ned med öppna ögon & så somnar hon om till 7.30-8.30. Idag hämta jag ner henne 8.50 då såg hon helt yrvaken ut när jag stack in näsan så hon kan inte ha varit vaken länge. Hon skriker ju inte när hon vaknar utan hon ligger ju och pratar, ibland hörs inte det via babyvakten så jag brukar kolla till henne då och då när jag vet att hon ungefär brukar vakna.

Igår fick vi besök av en av mina bästa vänner. Hennes pojkvän och hans dotter var med. Det roliga är att dottern är så himla lik min vän att man lätt tar dem för en riktig familj. Så söta så. De har sommarstuga här i trakterna och skulle dit & klippa gräs och fixa lite.

Mannen byggde nästan hela eftermiddagen. Alice vägrade sova förrän 16 då hon slocka i samma stund jag la ner heneni vagnen. Tittade på" Vem vill slå Filip & Fredrik" under tiden. PÅ kvällen lagade mannen snitzel med kantarellsås & hasselbackspotatis & så drack vi rödvin (hade inte gjort det någon gång under helgen) & så blev det baddax för Alice & Godnatt.

Idag ska min syster komma hit & vi ska på stan en sväng. Har egentligen BVC info om relationer, men jag känner inte alls för att sitta där och prata relationer med några jag inte känner + församlingens präst.

Vågen har stått stilla denna veckan varjen plus eller minus, men jag förstår den jag har slarvat endel, men gått ganska mkt. Ska ta nya tag, gjorde om min viktprofil så jag får äta lite lite mer per dag och det tar lite lite längre tid att gå ner men jag känner att jag måste få unna mig liiiite saker då & då annars går jag ihjäl & vrål äter och pajar allt varje helg istället...

Idag har jag redan pratat med en psykolog då jag inte är nöjd med min kurator, men hon kunde inte hjälpa mig, ringde till badhuset och anmälde Alice för babysim & sne ringde jag ALS teamet och bad de jaga rätt i en kurator/Psykolog åt mig istället...

Dagens meny:
Frukost: Smoithie (1,5 dl lätt vaniljyoghurt, ½ banan & 1 dl hallon) 2 knäckisar med mosad avokado
Lunch: sallad på stan
Fika: varm choklad på stan (?)
Middag: Italiens pizzarulle (lägger ut recept ikväll om den var god)
Kvällsfika: vaniljkesella med hallon eller 2 rutor 70% choklad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0