Italiensk pannkaksrulle
4 personer 461 kcal/portion Viktklubben
Pannkakssmet:
3 dl vetemjöl (jag tog finax glutenfri, gick hur bra som helst)
6 dl mellanmjölk
3 st ägg
salt
Vispa ihop smeten, smörj ett bakplåtspapper & lägg i ugnsplåten & häll i smeten, grädda på 225 grader i 20-25 min.
Fyllning:
250 g keos fetaoliv
8 st soltorkade tomater (avrunna, jag brukar lägga dem på hushållspapper en stund innan jag hackar dem)
75 g lufttorkad skinka
färsk basilika
100g isbergssallad (om man vill servera rullen kall så ha i salladen, men jag ville ha varm mat så jag skippa salladen)
Strimla skinka och tomater (& sallad) lägg allt utom basilikan i en bunke och blanda ihop. Bre ut på pannkakan & klipp över basilika, rulla ihop.
Sallad:
100g ruccola sallad
3 st kiwi
2 st färska fikon
25g riven parmesanost
Pannkakssmet:
3 dl vetemjöl (jag tog finax glutenfri, gick hur bra som helst)
6 dl mellanmjölk
3 st ägg
salt
Vispa ihop smeten, smörj ett bakplåtspapper & lägg i ugnsplåten & häll i smeten, grädda på 225 grader i 20-25 min.
Fyllning:
250 g keos fetaoliv
8 st soltorkade tomater (avrunna, jag brukar lägga dem på hushållspapper en stund innan jag hackar dem)
75 g lufttorkad skinka
färsk basilika
100g isbergssallad (om man vill servera rullen kall så ha i salladen, men jag ville ha varm mat så jag skippa salladen)
Strimla skinka och tomater (& sallad) lägg allt utom basilikan i en bunke och blanda ihop. Bre ut på pannkakan & klipp över basilika, rulla ihop.
Sallad:
100g ruccola sallad
3 st kiwi
2 st färska fikon
25g riven parmesanost
Kommentarer
Postat av: Tess
Din bebbe är ju bara för söt... Man ser hur busig hon är genom bilderna=) Matreceptet lät ju smarrigt, det måste vi prova här hemma snart.
Kramar.
Trackback