Mormorbesök, svampplockning & dockinköp!

Igår kom Alice mormor på besök. Hon var på bra humör & hade fixat & donat till oss båda. Alice sov sött i vagnen på altanen så vi fick 1 timme & 15 min för oss själva först. Mamma hade köpt pumpor, en korg & dekorationsull åt mig, en ängel att hänga på väggen, en skål med nyplockade plommon, en burk med torkade höstisar & Alice fick ett gosehjärta & ett fotoalbum.

Mamma fick min morots & linssoppa & tog med resterna hem & jag åt Viktklubben maten från dagen innan. Alice fick egen mat men tyckte mest det var intressant att sitta & titta på sin mormor.

Vi åkte ner på stan. Alice skulle få docka. mamma har köpt docka åt sina andra tjejbarnbarn och ville köpa när vi var med & så länge hon mådde bra. Så Alice fick en mini babyborn med en klänning till & så får hon en större docka med mer funktioner i julklapp, kommer inte ihåg vad den hette men det var inte Annabell.

Sen letade vi baddräkt åt mamam tills hon ska på semester i nov, men det var ju inte direkt säsong för det, men hon hittade en bikiniöverdel på Twilfit & jag shoppa 3 trosor för 149:- riktigt mjuka & sköna!

På kvällen lagade jag Viktklubbenmat som tog en hel jäkla timme att sno ihop, som tur var kom mannen hem tidigare & lekte med Alice. När vi ätit klart gick vi ut i skogen utanför & letade svamp, men hittade inte så mycket som en endaste en ätlig vad vi kunde se. Så efter 30 min så gick vi hem. Alice tjoade glatt i BabyBjörn & gnällde lite då mannen försvann ur synhåll *Gulle* & så gick vi hem & badae istället.

Gårdagens meny:
Fruksot: Samma som vanligt
Fika: nektarin
Lunch: inkokt makrill med kalla sås en massa grönsaker & potatis
Fika: plommon
Middag: Mexicansk biff med ugnstekta grönsaker & koriandersås
Kvällsfika: Vaniljkesella & blåbär

Dagens meny:
Frukost: samma som vanligt
Fika: 1 kiwi gold
Lunch: se gårdagens middag
Fika: nektarin
Middag: smarrig köttfärsås & spagetti (ja den heter så)
Kvällsfika: vaniljkesella & blåbär

Morgonens gymnastikövningar på skötbordet!


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

ha ha jag vet minsann en syster som snart kommer få jaga bebis på skötbordet hon också!! =)

sötnos

kram

2008-09-10 @ 13:51:41
URL: http://sommartjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0