Sjukis Alice

Å vi som precis fått ordning på nätterna och jag tyckt att det varit så himla skönt, så går ungskruttan och blir förkyld, vaknar en gång i timmen minst, ligger vaken mellan 4-6 IGEN, knölar, skriker, matvägrar. Det är tur hon är så söt så man vill äta upp henne =)



Så natten vill jag inte ens tala om...

Men vi har haft en bra dag, klev ur sängen 8.30 pga JÄTTEBAJS, sen åt vi frukost, Alice fick rån och babyyoghurt. SEn rensa jag Alice kläder IGEN, sommarkläderna åkte ut eller en hylla längre. Vi tog en långpromenad Alice sov så länge vagnen rulla sen var det klarvaket såfort vi kom hem. Vid 14 kom mannen hem & då drog jag iväg. Gick till Bibblan, tog kort till körkort, sen shoppade jag loss - en fleeceoverall, 1 par skor, 1 par mockasiner, 1 par tofflor, 3 par mjukisdressar, 5 bodies, 3 par strumpbyxor & mössa & vantar -ja till Alice förstås! Sedan åkte jag till Ica & storhandlade. När jag kom hem sov Alice efter en långpromenad med mannen. Ikväll har mannen lagat mat med Alice på filten eller i barnstolen bredvid, så jag har kunnat pyssla med mitt -så skönt!

Mannen gjorde även ett förösk att lägga Alice som jag fick rycka in i efter mannens begäran, men han satt med & tittade hur jag gjorde får se om det blir nya tag i morgon kanske...

Dagens meny:

Frukost: 1 minibaguette med ost & parika, ½ nektarin & keso Lunch: indiskhämtmat Fika: ½l Cola light Middag: tikkamasala med indiskt ris Kvällsfika: vattenmelon

Ni som har barn- Hur fort har ni gått från smakisar till helportion & sedan från ett mål mat om dagen till två mål mat om dagen?

Alice nekar flaskan men nekar inte maten, så jag har börjat ge henne först välling så mycket hon tar & sedan 2mål mat (ca 1/3 burk) om dagen + yoghurt & smörgås/rån till frukost.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Men ååhh hon är ju så söt, vilket smile :)

2008-09-01 @ 22:11:50
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: Sommartjejen

Nu ska jag se om jag minns hur vi gjorde med Viktor.

Han fick en portion gröt varje kväll redan från 4 mån. Smakis åt han bara nån vecka eller två, men så fort han ville ha mer mat så fick han äta så mycket han ville ha.

Vi började ju 1 november med smakproverna och i slutet av november vet jag att han till lunch åt en portion majs/potatis/palsternacka + banan till efterätt. Och på kvällen gröt.

2008-09-02 @ 12:54:07
URL: http://sommartjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0