Söndagslugn!

Ja det var precis vad vi hade igår. En lugn & skön söndag. Manenn gjorde klart det sista på panelen på ena väggen i uterummet. Jag & Alice tog en långpromenad & så åkte vi en sväng till ICA. Sedan blev det söndagstidning med bilaga för hela slanten.

Idag är det andra invägningen för Viktklubben, hm det har inte gått så bra denna veckan, jg står still men jag vet varför. jag har haft mensbulimi, dvs jag skulle kunna sätta i mig en sån där stor chokladkaka man kan vinna på chokladhjulet på Liseberg utan problem & det är väl lite den stilen vi haft i helgen. Choklad, chokladmousse, lite chokladtårta... men nu är snart menshelvetet över för denna gången & idag vaknade jag med nya friska vIktklubbentag!

Alice springer runt i sin gåstol & är hur söt som helst.

Igår hade hon en riktig ätardag, till frukost blev det ½ portion majsgröt & ½ burk fruktpuré & 160 ml välling, till lunch 1 portion mat som JAG lagat åt henne dvs grillad röding med potatismos & vitsås det tyckte Alice var MUMS! & sen fick hon resten av fruktpurén & 210 ml välling & på kvällen blev det ½ mellanstor burk med kvällsgröt & så 110 ml välling vid Godnatt. Igår natt hade hon en underbar natt, hon vakna till vid 23 men soman om bara jag la handen på henne & sen sov hon till 5.45 då hon ville ha välling & somna om till 7. & i natt har hon sovit 20.30-1.30 välling somna om & sov till 7! Då känner man sig rätt fräsch när man vaknar!

Ska skriva ner ett middagsrecept vi gjorde igår (från VIktklubben)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0