Då var Friden slut ;-)

Igår tittade jag på Patrik 1,5. Först vill jag ge Gustaf Skarsgård en hel drös eloge, fy tusan vad bra han spelade, han hade fångat minspel, röreslser, gång, superbra! Jag hade ställt in mig på att få skratta så tårarna spruta, istället bölade jag mig igenom halva filmen. För det är ju verkligen så att det finns faktiskt barn & ungdomar därute som blir behandlade som Patrik. Skickas från fosterhem till fosterhem, ungdomsskola, behandlingshem osv. Jag har själv arbetat med sådanna ungdomar. Så jag blev så illa berörd, ville plocka ut Patrik ur filmen och bara krama honom, ge honom trygghet & värme. Vill själv vara Fosterfamilj någon gång i framtiden, men mannen är inte med på noterna på den biten tyvärr, annars skulle jag redan ha haft ett fosterbarn.

Mannen kom hem i natt. Hade haft en rolig resa & shoppat mycket:


 Manchester luvtröja & Pyjamas till Alice & så ligger det skor på luvtröjan oxå som hon fick!


Själv fick jag Parfym Jessica Parkers LOVELY!

Tyvärr blev vi osams 30 min efter att vi vaknat. Karljäveln (ja för han förtjänar inget annat namn gällande detta) började tjafsa om en bajsblöja, när han varit borta 4 dagar & levt livet, druckit öl, ätit gott & SOVIT fram till lunch. & när Alice klättrade över mitt ansikte (mina händer låg fast under täcket så jag kunde inte flytta på henne själv). Med sin bajsosande blöja i näsan på mig & mannen bara skratta & gjorde inte en enda insats till att ta bort henne så blev jag flyförbannad. Kul att du kom hem lixom! Kände bara för att stopp tillbaka honom på flyget igen...

Vi han iallafall gå ut en sväng & jag fick hjälp med hur jag ska fortsätta i trädgården innan han for till jobbet. Så Alice & jag spenderade en timme med att skyffla grus (det var så länge Alice roade sig själv därute utan gnäll) att sätta muren i & jämna till marken med lite rabattjord. Sen åkte vi & lämnade tillbaka filmen & fortsatte till en Trädgårdshandel där vi köpte frön & tomatplantor (gurka & paprika ska jag få av en vän på lördag som hon drivit upp åt mig) så vi ska väl sätta lite frön Alice & jag på eftermiddagen. Stannade även på Skopunkten & eftersom jag hade mannens kort med mig blev det 2 par skor! (Mohahahaha) & så ska vipassa på att fylla på Barnmatsförrådet idag oxå! Jag blir inte riktigt klok på Alice, för när det är barnmatsburk med bitar i då går det hur bra som helst, men när det är MIN mat då ska den vara slät som en barnrumpa för att hon nte ska få kväljningar. Någon som haft samma problem? Hon har ju så lätt för att spy oxå så man vill ju helst inte att sista tuggan ska ge kväljningar & så far allt man matat i upp igen, vilket hänt fler än en gång...



&

Har insett att jag endast har färgade sommarskor & de senate dagarna har jag bara haft outfit som passar till svarta skor, en smula trist!



Så här snygg är jag i Skjortklänningen i stl. 44 =)


I fredags ringde jag min vän eller vad man numer ska kalla det. Vi pratar typ aldrig längre, traffas knappt heller. Hon har sommarstuga nån mil härifrån, åker förbi mitt hus varje helg sommartid. Till saken hör att hon har stannat här 1 gång på 2 år. & det är inte mycket jag begär, ett i hej i förbi farten, det behövs inte stannas länge, fikas eller dyl. bara hej hej & det vet hon om. Så jag gjorde denna sommarens första & sista försök, jag tänker inte fråga eller bjuda in någon mer gång, nu är det hennes sak att ta upp. Visst skulle hon till sommarstugan, både lördag & söndag, men nej svänga förbi hade hon INTE tid med...  Sa att jag & Alice kunde ju komma dit någon dag om det passade bättre & "Ja vad roligt, men det passar INTE i helgen" , samam visa varje gång. Tack & Hej!

Dagens meny:
Frukost: Stekt ägg, bacon, champinjoner & tomat
Lunch: ½ portion MOussaka (Alice åt andra halvan igår med mosad potatis till) + lite ost
Fika: Keso, kiwi & nötter
Kvällsmat: GI-lasagne (Zuchinin ligger & vattnar ur i köket)
Kvällsfika: mörk choklad & lite bär + te


Kommentarer
Postat av: svintoflickan

jättefin är du.



ja du varför är män sådär ibland?



nu ska jag sova.



kram

2009-04-29 @ 00:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0