GLAD PÅSK!

Kråkmamman: Villermaja kläderna är köpta i karlstad... Borde ju finnas på fler ställen!

Efter en hektiskt dag då Alice & jag gjort stan, shoppat galonisar svarta med vira stjärnor, 2 klänningar, 4 bodies, 2 par vantar, lite smin till mig & lite påskpresenter... Så tog Alice en långlunchvila medan jag for runt & packade eller la fram det som ska med, vi är inte alls klara men räknar med att Alice vaknar tidigt i morgon och att vi både hinner packa & åka iväg skapligt! Stadens second Hand affärer var stängda idag tyvärr, det är nämligen så att brudparet skicka ut ett mail om vad de önskade sig & de önskade sig presentkort på en viss resebyrå i en viss stad (för brödrostar hade de redan) skrev de & eftersom vi aldrig är i den staden & tyckte det var lite småsurt formulerat så har vi iallafall köpt en brödrost den allra billigaste RUSTA ghade & växlat in våra bidragspengar (3 par) till små mynt & ska fylla en låda med så d efår det liiiiite besvärligt! =)

Alice släpptes lös en stund innen på Rusta & jag hittade henne med händerna fulla av Plopp...Hm... Vi gick även in i en skobutik vilket hon älskar hon skulle kunna BO i en skobutik & det är hemskt roligt att riva ner alla skor i hennes höjd oxå.

Kvällen spenderades på Träningscentrat, Step Up & ledaren måste fått en knäpp eller nåt för direkt efter uppvärmningen så körde hon upp pulsen på musiken till "slutspurtspuls" så vi fick köra på MAX hela träningen idag, var totalt sopslut när jag gick därifrån...

Men men nu ska här vilas upp sig, imorgon förmiddag drar vi ner till Hunnebostrand & jag bara LÄNGTAR!!!!!

Så GLAD PÅSK på er alla & ha det så himla bra!!!

Kommentarer
Postat av: Tess

Jättefin bröllopsoutfit=) Smart grej det där med bröllopspresenten, jag skrattade då jag läste=D

Hoppas att ni får en jättemysig påskhelg!

Kram



Ps. Jag tyckte ju också att mössan var superfin och har googlat villemaja utan resultat. Däremot hittade jag en nästan identisk på Små Grodor på St eriksgatan i sthlm, från villervalla. Tror att de även har webshop om någon är intresserad=)

2009-04-09 @ 08:14:23
Postat av: Åsa

Hej! Jag får säga grattis i efterskott. Min käre sambo bestämde sig för att koppla ur nästan all el pga tapetsering så jag har inte haft tillgång till nätet på 4 dagar. suck. Men hoppas att du haft det bra i allt kalasfirande!! Glad påsk! Kram Åsa

2009-04-09 @ 09:40:02
URL: http://asasvarld.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

ååå va snygg bröllopsoutfit...unikt men ändå såå snyggt!!!

DU är ju en sån snyggis!!!

jag vill me shopa o gå på bröllop å se fin o fräsch ut..ler.

just nu är de mest pyamasbrallor o mysbrallor..hmm.

ha de så bra.

kramis

2009-04-09 @ 22:09:03
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Anna

Tess: Gå in på www.villervalla.se Jag tycker det ser ut som en mössa som de säljer där... kanske har Nhea förväxlat namnet? Eller så finns det en villermaja å en villervalla affär =)

2009-04-11 @ 08:30:24
Postat av: Anna

Tess: Såg nu att du varit i en affär som säljer villervalla, sorry!

2009-04-11 @ 08:31:41
Postat av: Tess

Men jag tackar för den infon, jag visste inte att Villervalla hade webshop och de hade ju massor av fint där=)

2009-04-11 @ 08:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0