I dyningarna efter allt kalasande

Känns som jag inte hunnit NÅGOT annat än kalas de tre senaste dagarna! Hoppas bilderna säger mer än tusen ord =)


Någon frågade om blondiner har roligare för några dagar sen här inne på bloggen, haha. Jag kan bara säga som såhär: Klippet & färgen var det bästa jag kunde göra för att piffa till mig. Jag har alltid sagt att när man går på krogen för att få ragg så brukar det räcka med ett långt blont hår, men är man brunett så måste man vara snygg också. Nu går jag ju inte på krogen sådär värst ofta & några ragg är jag inte intresserad utav. MEN jag känner mig betydligt snyggare Nu som brunett. Jag tycker det är roligt att ställa mig framför spegeln igen, sminka mig, laborera med olika ögonskuggor, piffa lite med håret osv. Speglar mig nog 100% mer än innan & tycker det är roligare att ta på mig kläder med färg. & även fast jag snarare gått upp över helgen så KÄNNER jag mig smalare med min nya frilla & färg, det är inte lika akutviktigt med vikten längre, men det vänder nog det med. Känner mig VÅRfräsch helt enkelt, trots att jag är ett mensmonster IGEN!!


Kalasdagarna har varit roliga men intensiva & igår tog Alice verkligen slut. Så gnällig som hon var igår har hon inte varit sen hon var mini mini och jätte missnöjd. Men såfort gästerna behagade åka hem, vi hade sagt att vi skulle ses på förmiddagen, men de åkte inte förrän 15 & då hade BÅDE Alice & JAG ledsnat på att ha främmande. Men när de väl åkte hade jag tänkt att vi kunde åka ner på stan och handla galonbyxor & vantar som går att glöta i vatten med till Alice så hon kan vara ute hela helgen om de vill. Men så när de åkte så blev hon alldeles lugn & började plocka med sina saker, strosa runt & bara njöt av att få leka själv utan att någon inkräktade på varesig saker eller ljudnivån eller hennes kära korg. Så vi stannade hemma. Själv roade jag mig med att sortera leksaker, det vimlar av dem hemma, påtok för mycket. Jag som hade bestämt att mitt barn ALDRIG skulle ha sååå mycket saker, så nu fyllde jag TVÅ stora påsar med mjukdjur & babyskallror mm & ställde undan så nu går det se vad som ligger i lådorna igen. Har även plockat ut alla sandlådesaker så de ska vara utomhus, monterat prinsesstältet som ska fungera som altantält osv.


Huset borde även ha dammsugits för det rullar damm & kaksmulor överallt, men jag orkade bara inte det också, så det får bli kvällens mission om inte svärmor/nannyn/hemhjälpen har fixat det som i ett trollslag tills jag kommer hem.


Alice ville inte ha någon kvällsmat igår, var någon "Goda grytan" med vitabönor som hon spottade ut. Vi åt makaroner & köttbullar & det ville hon också ha, OM hon fick en hel köttbulla att bita ifrån. Men när 2 köttbullar & några makaroner med KETCHUP var i magen så började hon hosta & vips så var hela middagen uppe igen. Lilla gumman. Köttbullar med en hög med slem. När ska detta ta slut?!


Alice stöp i säng 19.30 & Natten blev relativt lugn, hon vakna till vid 4-5, men jag bädda ner henne igen & när hon vaknade med ett illvrål klockan 7 så gjorde jag likadant & sen sov hon till 7.45 då hunden & farmor kom. Men då hade hon iallafall fått sina 12 timmars nattsömn som hon såväl behöver. Så idag har farmor kalasrehab med Alice, blir nog mycket utevistelse & lugn & ro i hemmet eller jagande av stackars hunden.


Idag jobbar jag. Lugnt, lugnt, lugnt, tråkigt lugnt! Har varit på rehabmöte, men inte blev det många nya ärenden, vi åkte tillbaka tidigt. & rullstolen jag tänkt prova ut har inte anlänt, ska åka och se om den kommit på eftermiddagen. & så är det calci på 2 avdelningar så där är vi portade.


Glöm inte rösta på Sommartjejens mans påskägg:


The Eye




Dagens meny:


Frukost: frön + 1 dl vaniljyoghurt, 1 grov smörgås med ost, skinka & paprika +te

Lunch: pauluns nasigoreng + 1 tomat+ 1 grapefrukt

Fika: 1 apelsin+te

Kvällsmat: 1 grillad kycklingfilé, 1 stekt ägg & grönsaker

Kvällsfika: ???? + te


Kommentarer
Postat av: Somris

Ååå tack för att du lade ut den länken! =)

Hoppas du återhämtat dig idag på jobbet efter allt kalasande, det brukar bli rätt tufft när man väl landat och allt är över. Det är DÅ man känner hur trött man är! Hoppas Alice snart blir pigg och slemfri så ni slipper fler slemhostningsspyor.

kram

2009-04-07 @ 12:30:32
Postat av: svintoflickan

ååå grattis båda två...

ni är så fina:-)

å du passar verkligen så bra i den frissan!

kram o sovdags för mej..

2009-04-08 @ 00:35:07
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0