Mammas lilla Sjukling...

Igår var jag på Me&I party, mycket söta kläder, men väldigt dyrt. Kunde inte motstå en lila/orange klänning med tihgts till Alice. Mannen ringde vid 20, Alice hade kräkits när hon fått vällingen, hela sig & hela honom. När jag kom hem låg de & sov i fåtöljen istället. Men Alice gick att lägga över i sin säng. men vid tolvsnåret vaknade hon & var supervarm, tempade henne 39,5, sen tog det ett tag innan hon kom till ro. Så vi har haft mysdag idag, Alice somnade i min famn till Mama Mia filmen. Sen dansade vi till musik, Alice kan nu snurra, så himla söt!

13 hade jag tid hos Q så mannen kom hem. Q gav mig en bok riktad till anhöriga, iof anhöriga till MS men det finns många likheter anhöriga emellan. Åkte sen & handlade inför helgens kalasande. När jag kom hem åkte mannen & handlade present till mig & Alice somnade i sin vagn inomhus:



Utslagen liten tjej.

Alice sov fortfarande när jag åkte för att träna. Step Upen blev till Aerobics idag, då ledaren var sjuk & de tagit in en vikarie som var aerobicsinstruktör. Inte lika jobbigt som Steppen då jag inte hängde med eller kunde memorera alla stegen, men roligt med lite nytt & visst blev jag supersvettig ändå!

Idag nattades Alice med Nyponsoppa då vällingen är slembildande & idag blev det ingen spya än så länge...

Dagens meny:

Frukost: Mild Lätt Yoghurt med frön, kanel & hasselnötter, ½ apelsin + te
Lunch: Omelette & sallad
Fika: ost & skinkrullar
Kvällsmat: färsbiffar med grönsaksröra
Kvällsfika: ost&skinkrullar, lite torkad frukt & te

Dagens motion: 70 min Aerobics

Kommentarer
Postat av: Vickan

Åååå tror det är samma klänning (den som är prickig i halsringningen) som min Moa på posten idag som jag heller inte kunde låta bli när jag var på Meandi party. Den var jättefin på!



Vad du är duktig som tränar på! Själv tog jag fram mina sprinskor från skrubben idag. Nu står de i skostället och väntar :)



Hoppas Alice kryar på sig snart!

2009-04-01 @ 22:00:28
Postat av: Sommartjejen

Tål hon den mjölkfria vällingen på ICA?

Den klarade ju Viktor av när han spydde.

2009-04-01 @ 22:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0