Måndagslunk...

Camilla: Jag är ju våg-aholic, så jag känner jag måste bryta den trenden lite. Till & med Alice vet hur man väger sig. Så nu blir det 3 veckor utan våg & bara för att jag inte ska bli frestad att kolla av under tiden så vill jag inte ha någon exakt utgångsvikt heller...

Tess: ja det är ca 5kg som ska bort, 7 från början men jag gick ju ner 3kilo med Viktklubb, men det går bra med Viktklubb i veckorna & sen föräter jag mig & förstör hela skiten på helgerna eller om det är kalas eller annat, inget bra sätt. Så nu provar jag GI då man iallafall får vara mätt!!

Dagens startade klockan 7.15 då Alice ville gå upp. Vi myste en stund i sängen eller Alice plockade ur mina lådor i nattduksbordet medan jag vilade. När vi ätit frukost & fixat till oss packade vi ut Återvinningen & hoppade in i bilen. Dumpade återvinningen på miljöstationen & åkte vidare till Willys. När vi handlat klart så plockade vi bara in det allra nödvändigaste i kyl & frys innan vi gick ut igen.

Tog med hink & spade & travade iväg med Alice i vagnen till lekplatsen där även grannarna var. Deras 4-5 åring var med, jobbig ålder, bara skit för sig. Så det blev inte så mycket prat. Men Alice stod länge & tittade på de andra dagisbarnen på andra sidan staketet, ville nog hellre leka med dem. Vi åkte lite rustchkana (trodde jag skulle fastna) gungade & grävde lite i sanden innan vi gick hem & solade en stund på altanen på framsidan.

Jag har känt mig helt slut de 2 senaste dagarna, oändligt TRÖTT & ont i huvudet, misstänker GI-rivstarten samt nedminskandet av Cola Zero + att jag häller i mig kopiösa mängder vatten & knappt dricker te. Någon mer som var trött var Alice hon sov 3 timmar på altanen på baksidan. Ställde henne där för sopbilen hade inte hunnit komma, inte heller posten & grannarna som är experter på att banka igen bildörrar åkte precis för att hämta MC Donaldslunch & det var visst ett klokt val. Jag passade på att fixa lunch, internetta, läsa en massa kapitel i min bok & sova en liten stund innan jag började vanka här inne, fixade fika, torkade av alla borden osv...

När Alice vaknat så myste vi en stund innan vi åt fika & sen dammsög vi och svabbade golvet. Alice fick svassa runt i bara bodien för hon är ju plaskblöt annars & hon körde ner sin lilla mopp i min hink, först i vattnet sen i urdragningsgrejjen precis som man ska haha, men hennes mopp efterlämnade en smula mer vatten så hon slog nog omkull 10-15 gånger innan vi moppat klart överallt.



När mannen kom hem kastade jag mig ut för att springa. jag som gled upp till Stockholm & berättade att jag skulle springa vårruset då säger en av mina vänner att hon ska springa Maraton, 4MIL, fatta 4 MIL det är ju så jäkla långt att det inte finns på världkartan att jag skulle ta mig igenom det. Hon sa att hon behövde en REJÄL utmaning att 2 mil kändes lite för lite & 5 km inte ens var någon match... men 4 MIL.Så nu känns mitt "Vårrus" lite fjuttigt men stort ändå för mig. När jag kom hem ställde jag mig & stretchade i entre´n & Alice kom snabbt för att hjälpa till stonkandes & pustandes försökte hon oxå "putta på väggen" haha. mannen hade grillat & stekt upp grönsakerna så det var bara att sätta sig till bords *härligt*

Imorgon ska jag & Alice till hemstaden, Alice ska fotograferas!! Ska bli spännande, mamma följer oxå med!

Dagens meny:

Frukost: 1 stekt ägg, 4 skivor stekt bacon 1 tomat
Lunch: ½ grillad kyckling med sallad
Fika: ½ liten burk keso med 1 kiwi & några valnötter
Kvällsmat: Grillad fläskkotlett med varma grönsaker
Kvällsfika: 15 cashew & mörk choklad

Kommentarer
Postat av: Camilla

Försöker ochså utan vågen. Vågoholic är jag med, tror inte det är så sunt =) 4 mil, det hade inte jag heller pallat.. Kramis

2009-04-20 @ 22:14:34
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: svintoflickan

åå så stor hon ser ut när hon går där o moppar...ler.

jag tycker du är jätteduktig som ska springa vårruset!!!

å som orkar kämpa me vikten..

blä...jag blri bara trött o sur av för mycke viktkämpande...

kramkram o ta hand om dej:-) var inte fööör hård mot dej själv....

2009-04-20 @ 23:03:24
Postat av: Vickan

Guuuud vilken söt städhjälp du har!!!! :)

2009-04-20 @ 23:03:48
Postat av: Tess

4 mil? WTF??? Det är inte mänskligt! Tycker att du, liksom jag ska vara stolt över vårruset=) Det räcker gott och väl för oss dödliga!

Hoppas att det går bra med GI. Jag har bett M räkna mina kalorier på dagarna så jag får en bild av vad jag äter för något, lite viktklubb-light alltså.



Kram till dig och din söta städhjälp!

2009-04-21 @ 14:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0