Med spaden i högsta hugg!

Somris: Hon har fått egna;  Viktors 10 efterlämnade försvann i ett nafs.

Tess & Svinto: Hade 2 kandidater till den anonyma & lyckades visst pricka in båda två =)

Igår satte jag in linserna på förmiddagen, tyckte att det skavde lite i ena ögat & när jag kom hem från jobbet (jösses så mina kolleger ser ut EGENTLIGEN ;-) ) Så var ena linsen trasig, hittade två delar, men den tredje var puts väck, kände fortfarande lite skav i ögat, men varken såg eller hittade den. Gjorde säker bara skavet värre genom all letning. Men kroppen löste det hela själv genom att låta tårvätskan rinna konstant hela natten så jag knappt fick upp ögat i morse, men borta var skavet & förmodligen den försvunna linsbiten. Vågade inte sätta in en ny lins idag så idag har jag brillsen.
Matchar min outfit med nästan försmå jeans, gammal urtvättat mammalinne & stövlar + två tofsar i håret & osminkad!

Natten gick ok. Alice pep lite redan vid nattvällingen & vid 00 vaknade hon & låg & pep likaså vid 6.20 behövdes 1 omstoppning & sen somnade hon om igen & så blev det morgon 7.15. Vet inte om hon drömmer eller har ont eller vad det kan vara, huvudsaken är att hon somnar om igen iallafall.

Mannen har kommit fram, som tur var gick det fortfarande bussar till deras hotell som inte direkt var det finaste hotellet han bott på, men dög (kanske i stil med Varberg eller bara vanlig Englands status, minns när jag bodde i England & mina 2 vänner kom & hälsade på & vi bodde på hotell vid Oxfordstreet med bajsbruna heltäckningsmattor & spygula täcken, men det gick bra det med...)

Idag startade vi med ett besök på City Gross (det enda som hade öppet & hade alla de saker vi ville ha), vit/röda trädgårdshanskar (det fanns rosa/vita med men de var dubbelt så dyra & mannen skäller ju på mig för att jag har lika stora utgifter,men hälftat min inkomst så det fick bli de röda), en uteservis i färgglad plast till Alice fick bla följa med hem. Ångrar att jag inte köpte en liten spade till mig själv, har nästan pajat en av Alice plastspadar som jag använder för att ösa ur den sista lösjorden i hålen med.

Efter shoppingen så gick vi ut.
Jag har börjat gräva för Rosenrabatten som ska vara på framsidan. Jösses vad tungt det var & hårt & inte var det bara lite jord heller utan stenar, rötter, tegelpannor , maskar i size kopparorm & annat smått & gott. Alice roade sig bredvid mig i
1½ timme, hon grejade med sin servis, skottkärran, men mest låg hon raklång & krafsa med sin lilla hand i ett av mina grävda hål eller helst satt i ett av hålen *sötnos* Tyvärr hade jag ingen kamera med ut, men tog några bilder med mobilen som jag skickat till mannen. Hon har knappt bajsat på 2 dagar så jag är lite orolig att hon dricker lite dåligt, å jag hittade en sockerfri "festis" man kunde ge från 1 år, men den totalratade hon & det är väl kanske lika bra det. vatten ska det va men inga mängder inte tyvärr... Proppade i henne fruktpuré x 2 idag iallafall så det släppte lite vid lunch...

När Alice började bli gnällig så gick vi in & förberedde lunch & Alice fick mat. SEn blev det lite pyssel innan det var dags att gå på promenad & nu sover hon sött på altanen.

Vi försöker nog gå ut en sväng till på eftermiddagen, mellis ute brukar vara poppis & så kanske jag hinner gräva lite till. & då är det inte lika varmt på framsidan. Det är så svårt att veta vad man ska sätta på Alice, en annan står ju i linne & svettas som en gris men jag gräver ju oxå men henne bylsar jag på både tröja & mössa. Idag tog hon av luvtröjan själv så då fick hon gå så en stund.

Ska se om jag hinner slappa lite nu en stund innan Trollet vaknar. Köpte nya Plaza Kvinna, Alice har redan läst den så jag får s eom jag får isär sidorna =)

Dagens meny:

Frukost: stekt ägg & bacon
Lunch_ MOzarellasallad (! klump mozarella, 1 tomat & grönsallad 1/4 rödlök & 1msk nötter)
Fika: Keso & torkade katrinplommon
Kvällsmat: Köttfärsfylld paprika
Kvällsfika: Färska hallon&Björnbär med en liten klick grädde´+ te

Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Hon gnäller inte av magont då om hon är hård i magen? Det tycker jag att Viktor har gjort ibland när han varit lite förstoppad...

På ICA finns det ju sånna där juicer vid barnmatsburkarna, de är väl inte sockrade vad jag vet. Viktor gillade både päron och en med typ passionsfrukt och drack upp hela i ett nafs. Kan ju vara nåt att testa kanske om du tycker hon dricker för lite.

KRAMIS

2009-04-25 @ 19:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0