ÖvertidsÄnka...

Tänkte passa på att skriva lite nu när trollet sover middag för jag antar att det blir full rulle sen tills hon gått & lagt sig & igår kom hon inte till ro förrän 21 pga hunger... Mannen jobbar över idag med, kommer inte ihåg vad det var, något skit för sina byggare tror jag, men 4-5 timmar sen blir han iallafall. Alice sov som en stock i natt och jag med, när mannen gick upp 6.15 insåg jag att jag slocknade direkt när jag la mig vid 22 & inte vaknat en gång på hela natten, helt otroligt 8 timmars ostörd sömn! Mer sånt Tack! Alice har slutat ta sovmorgon efter 1 års gränsen, kanske behöver de mindre sömn? Vad vet jag, men numer är det morgon runt 7, har satt en gräns vid 6.30 innan dess lämnar hon inte sin säng. Men det har endast blivit en skrikmorgon som började vid 5.30 men då somnade hon om sen till strax efter 7. Så det är väl bara rätta in sig i ledet. När man slipper springa upp 7 gånger per natt så funkar detta bra det med, bara man vet om när det blir morgon så man kan planera sin sömn därefter.

Idag har vi varit på babysång, Alice rockade loss som vanligt. Pratade med en tjej jag inte pratat med förut hon var 18 år & mamma till en 8 månaders baby, helt fantastiskt imponerad blev jag. Fatta mig vid den åldern noway att jag hade fixat denna resan då, men det är klart hade jag blivit tvungen så hade jag nog det ändå...
Alice & Hugo blev osams, de ville ha samma leksak & så står båda och drar i den samtidigt som de bara skriker rätt ut, vi kunde inte göra annat än att skratta åt dem, lika envisa båda två & Alice var starkast så jag tyckte lite synd om Hugo.
Det är mer liv nu både vid sången & vid fikat, små viljor som ger sig tillkänna. Alice brukar äta lunch vid 12 så jag trodde knappt jag skulel få henne någonting när fikat var redan 11 men hon sleva i sig en burk mat, 1 smörgås & en liten yoghurt till efterrätt, blir inte klok på den damen, först ska hon inte alls, nu ska hon visst äta allt. Förut var jag orolig för att hon skulle svälta ihjäl nu är jag orolig att hon ska äta så hon spyr ;-) Inte lätt att vara mamma. =)

När vi var på Bröllopet tillkännagav en av våra vänner att de ska ha barn. Hon är över 40 år, han är 30, det är 3:e gången hon är gravid, men de två andra slutade i missfall. & hon är bara i v. 8 och missfallen har varit i v.10-12. Så det känns en smula pirrigt & hennes sambo var väl inte alltför nöjd över att hon berättat IGEN... Så nu håller vi alla tummar vi har!!!

Igår passade jag på att boka tid för Alice 1 års fotografering, samma fotograf som fotade både mig & mannen som små. Det blir på tisdag & mamam ska följa med. jag passade även på att boka tid hos optikern för att kolla om jag kan ha linser. fick 600:- i presentkort nä vi köpte glasögonen och det räcker till undersökning & 1 paket med 30 linser...

När Alice vaknat ska vi åka & handla till kvällens "änkemiddag" & så ska jag köpa en blomma till min jobbarkompis som "tack för bra sammarbete" Hon hade lämnat kycklingar & ett påskljus på min plats tills min födelsedag!

Dagens meny:

Frukost: knäckisar med minilätta & ost +te
Lunch: Räksallad med baguette
Fika: nötter & torkad frukt
Kvällsmat: Biffar med oliver & feta, grönsaker & keso
Kvällsfika: glass kanske? +te

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

hur får ni henne att somna om när hon vaknar på natten..

har alice napp?

hur gör man liksom..

skratt..

å jag känner me att de är svårt hur mkt mat jag ska ge..för nu gapar hon plötsligt..men när är hon mätt..

nåja.de tar väl några dagar..nu sitter jag här me väldigt ömmande bröst allafall.



å hoppas verkligen de går bra för din vän..



kramkram

2009-04-16 @ 20:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0