Påsk med Bröllop!

För att klargöra mitt lilla misstag så heter märket Villervalla & INGET annat! =)

Torsdag: Vår lilla skruttunges 1 års Dag! Hon vaknar till sång & paket på morgonkvisten & vi äter frukost & myser lite

innan sista packstressen infinner sig & vi tillslut är iväg. Vi åker 1,5h ungefär innan vi tar enn lunchstopp & sedan somnar 1 åringen sött i 1,45. Då har vi bara en liten bit kvar & så är vi framme! Vi tar en promenad i byn, handlar 1 kg havskräftor & lite mat till kvällen innan det är dags för kvällsbad & nattinatti:


Fredag: Under natten har svärmor & svärfar anlänt & det blir gemensam frukost innan vi åker in till Kungshamn för att titta lite. Väl tillbaka är Alice hungrig & trött & medan hon tar sin middagslur så äter vi påsklunch med sill, Jansson, skinka, köttbullar & snaps! Under eftermiddagen kommer J &C fram & vi fikar, slår in bröllopspresenten & senare på kvällen går vi ut & äter. Allt ät öppet denna helg, alla restauranger, alla småbutiker, så himla mysigt! Vi väljer en modern restaurang med lite "annorlunda" mat med mycket smak, för mig blir det babyblackribbs med coleslaw på spetskål & mangocreme till förrätt & helstekt plattfisk med mandelpotatispuré saffrans & champagne sås & chilikräfta. Lite vin & mycket skratt fyller denna vackra kväll!

Lördag: Vi gör oss klara för att åka skapligt & 10.30 rullar båda bilarna iväg. Vi anländer till varberg vid 13 snåret, äter lite lunch, checkar in på hotellet som visar sig vara rätt sunkigt. Så istället för att ta en powernap så går vi ut i det vackra vädret 6 tar en powercider/öl innan vi gör oss klara på 30 min, hoppar in taxin & det bär iväg. 120 gäster & vigseln sker utomhus:




Det blir en LÅÅÅÅNG middag med förrätt som redan står på bordet för att sedan bli buffé till huvudrätt och tårtan som efterrätt. Vi hinner knappt ta en tugga av maten eller påbörja en pratstund med bordherren innan det är dags för tale, efter, tal efter tal och så håller det på till tårtan ät uppäten. Som tur var är det bra tal så man får skratta lite. Lite kling i glasen eller stampningar under bordet så brudparet får klättra både upp på stolar & ner under bordet för att kysssas. Vid 22 snåret är middagen klar & det är dags för dans & mingel. Vi är som sagt 120 pers & endast ett fåtal sittplatser sparas, så vi blir mestadels ute i kapprummet där det både går att sitta & prata med varandra. Vi är ett stort gäng kompisar och många har inte träffats på länge så det blir en rolig kväll även om vi inte tar många danssteg... När vi vi väl kommer hem till hotellet så möts vi utan discodunk, stadens discotek ligger granne och det låter som det ligger innne på vår toalett, men konstigt nog somnar jag ändå. Så skrattretande, 3 par med småbarn har sett fram emot en god natts sömn och möts av discodunk & väcks av gatsoparna, haha vi kunde inget annat än att skratta!

Söndag: Efter en lång "sunkfrukost" så tar vi en nyktra till promenad innna vi alla skiljs åt och åker hemåt, vi tillbaka till hunnebo. Där sover Alice middag fortfarande och vi får en skön stund i solen innan hon vaknar. Vi tar en promenad:


Vi avsluta kvällen med middag, skaldjur till förrätt, stekt sjötunga med pepparrrot & skirat smör och färskpottais till huvudrätt & glass med jordgubbar till efterrätt.

Idag sa vi hej Då för denna gång & resan hem gick även den bra, Alice var trött och somnade nästan genast och sov nästan 2 timmar, därefter blev det lunchstopp och sen brände vi av resten av milen hem.

Kommentarer
Postat av: Tess

Vilka härliga bilder från helgen! Skönt att det var bra tal. Jag avskyr tal annars, man hinner (som du sa) knappt ta en tugga innan det är dags igen. Och så måste man le tvångsmässigt;)Kändes klänningen bra? Du gjorde säkert succe!

Kram

2009-04-13 @ 18:39:45
Postat av: Tess

Förresten, anledningen till att jag letade efter villemaja var för att jag alltid (alltid alltid) är på jakt efter nya fina kläder så jag blev nyfiken=) Nu är alice och lilla hanna lika fina i sina vårmössor, jag hittade ju som sagt en på små grodor där jag brukar handla andra saker till mina stora prinsessor=) Tyckte dock inte att lappen såg likadan ut på den jag köpte. Kramkram.

2009-04-13 @ 21:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0