Shopping Dag

Svintoflickan: Måste hålla med syster där, det är väl iallafall 1 år sedan hon föddes haha! Jovisst är Alice oxå lite rastlös men det blir längre & längre stunder med varje grej, tror det hör till åldern oxå. Tittar Lea något på tv/film? Alice bryr sig inte om tv, har provat med både tecknat & annat, det enda hon kan stanna upp & skratta lite åt är M&M reklamen som nu. men det är väl bra det med, tvn´s tid kommer väl den med!

Vid 5 snåret i morse/natt vaknade jag till av att Alice fick en hostattack & så fick jag höra, vilket LIV det var ute i skogen, fåglarna sjöng för full hals, så UNDERBART!

Somnade om men vaknade ändå innan Alice, passade på att gå upp & göra morgontoalett i lugn & ro & sätta in linserna, gjorde ju ett frösk igår men det gick inte. Alice hängde i kjolen & storgrät av tristess & det var ju en smula stresande så jag la ner det hela. IDAG gick det bättre så nu ser jag välden med andra ögon. Är som ett nyfiekt barn spejar vilt omkring mig & ser OTROLIGT MYCKET nuförtiden, upptäcker 1000 nya saker på samma promenad väg jag går dag ut & dag in..

Alice & jag började med ett besök på Willys för att fylla på skafferien. Sen åkte vi hem & lämnade av matpåsarna & begav oss ner på stan. Bäst att passa på när man ser vad som finns i affärerna. jag shoppade loss på h&m´s moderea:


Har letat efter jeans/byxor med bootcut då jag är lite less på stupisarna som jag ändå bara känne rmig som en julgris i. & idag hittade jag dessa för 98:- & gissa vilken storlek det är. Jag hoppade nästan av lycka i provhytten GI verkar ha funkat. Det är vidd 28.!!! Säkerligen en stor 28, men ändå jag tittade mer på 30 31:orna...



Å andra sidan så köpte jag denna skjortklänning i stl 44, ja ni läste rätt den är som en 38 tycker jag, lite stor men jag blev kär & det fanns ingen mindre så kostade den bara 149:- så den fick följa med hem. ledigt slappt & skönt i sommar!!



& en illröd top för 98:- ej REA

Alice fick bara stjärtsalva & badmousse idag, inga kläder. Jovisst tusan hon fick ett par rosa sandaler från h&m oxå. Hon fick sitta framåtvänd idag med & hon trivs bra så så jag ska föröska ha vagnen så nu tänkte jag. Blir lite trött bara av alla intryck för hon höll på att somna idag med, så då var det bara åka hem för jag hade ingen lust att springa på stan i flera timmar till.

Beställde linser. Kom ut från affären & lyckades gå åt fel håll. blev helt förvirrad för jag kände inte igen mig alls, men så insåg jag att jag så så jäkla långt så allt såg annorlunda ut mot vad det brukar. Älskade linser!

Alice & jag tar nog en match med rosenrabatten igen på eftermiddagen, sen måste vi dammsuga & moppa golv. Ser ut like hell här hemma för tillfället

Nä nu ska jag gå & plocka undan lite efter miniorkanen som drivit runt i hela huset med både sina & mina saker!

Dagens meny:

Frukost: stekt ägg & köttfärsröra
Lunch: Sallad med grillad halloumi & nötter (GI luncherna är favoriten!!)
Fika: keso & kiwi & valnötter
Kvällsmat: Moussaka a´la GI
Kvällsfika: nötter & choklad +te

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack för din gulliga kommentar i min blogg! Snygga inköp du gjort, vårfina =) Håller med dig ang linserna, det blir verkligen en ny värld, man blir nästan lite smått chockad över hur mycket man ser =) Kramis

2009-04-27 @ 20:02:12
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: svintoflickan

varför skrev jag 2 år kan man undra?

skratt...



har försökt satt lea framför teletubbies (låter ju bra som jag vill att hon ska se film...men ibland så..ler)

men allafall så satt hon kanske 1-2 min o såg glad ut o såg att de var nåt på tvn sen var de inget kul mer...

men de märks att hon liksom ser mer runtomkring..ser bilar o traktorer o andra barn på ett annat sätt än tidigare...



va kul o köpa lite kläder..hoppas få se hur du ser ut i dem sen.du får ta kort när du har dem på dej.



å vi behöver me till willys...osten är slut...

m.m...



kramkram :-)

2009-04-27 @ 23:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0