SunnySunDay

Imorse tog vi sovmorgon, men eftersom vi la oss skapligt igår då båda var trötta så blev det morgon 8.30, jag låg & läste en stund innan jag hoppa in i duschen, mannen intog soffan men kom snabbt in i badrummet när han såg att jag klev upp. Så han vi med lite "vuxenmys" oxå sådär mitt på blanka dan ;-). Jag gjorde mig i ordning & manenn fixade frukost innan vi åkte iväg för att hämta Alice.

Alice var full av bus när vi kom & för första gången mer pappig än mammig. men hon verkade ha haft det bra, hon trivs så bra hemma hos farmor & farfar där hon kan jaga hunden & vara ute mycket & får iallafall en persons uppmärksamhet hela tiden.  Efter en stund blev Alice trött så hon & jag tog en promenad & Alice somnade sött. När jag kom tillbaka med Alice så hade mannen bytt däck på min bil & svärmor fixat lunch & svärfar varit & handlat tidning.

Så vi åt lunch innan Alice tyckte det var dax att vakna igen & då tog vi lite fika & sen åkte vi hem. Eftersom vi inte hade något middag hemma åkte jag en snabbis till ICA medan mannen & Alice stannade hemma. Sen har vi pysslat lite hemma, Alice går och troar mellan mig & manenn och ser vem som hittar på roligast saker, eftersom mannen fastnar alldeles för lätt framför tvn så är Alice mest hos mig & har dagen till ära "hmf" hjälpt mig sortera tvätten & parat ihop strumporna...



Idag startade DAG 1 på vår GI-rivstart. Vi har tänkt köra i 3 veckor, jag ska inte väga mig nu och inte förrän om 3 veckor. Det känns redan lättare att köra tillsammans istället för att kämpa medan den andra glufsar i sig för två. Just nu är det jag som peppar kak& smörgåssugen man.

Dagens meny:

Frukost: Omelette, vatten & te
Lunch: Räkor, ägg, avocado & grönsaker
Fika: lite ost & vatten
Kvällsmat: Ugnsbakad laxfilé med romsås & ljummen sallad
Kvällsfika: mörk choklad & nötter -te

& såhär ser Alice omtalade mössa ut:


Kommentarer
Postat av: Camilla

Gullig mössa! Jag tror det kommer gå superbra med eran GI! Jag har oxå startat "på nytt" med diet igår. Sommaren e snart här ju =) Bra att inte väga er på 3 veckor.. Jag funderar på att köra 7 veckor utan, men vågar man det liksom.. Kramis

2009-04-19 @ 20:03:41
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Sommartjejen

skrattar Vad rolig hon ser ut när hon "sorterar" strumpor.

Viktor hjälper mig ALLTID att hänga tvätten, dvs han sliter upp allting ur tvättkorgen och sprider ut den över hela huset, sen kommer han springandes med nån grej då och då och säger: Tack, tack och vill att jag ska hänga upp den!

Ibland hittar vi blöta kläder i tex hans leksaks spis flera dagar senare. =)

2009-04-19 @ 21:01:28
Postat av: Tess

Vilken söt liten hjälpreda=) Då blir det väl ordning och reda hemma hos er;)

Ska bli kul att höra hur du upplever GI-veckorna, jag funderar på att köra det. Eller viktklubb, men jag har inte erfarenhet av några såna dieter. Du kommer säkert få toppresultat och övertyga mig. Är det 5 kg som ska bort, eller minns jag fel?

Mössan är supersöt,synd att jag inte såg Alice variant, den var finare än den jag köpte men samma färgställning.

Kram

2009-04-19 @ 22:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0