Syster&KusseDag

Svintoflickan: Ja hon går obehindrat nu kommer till & med springandes då & då, ute är det lite svårare men hon kämpar på bra. Hur går det för Lea med gången? Är hon oxå pysslig som Alice?

Idag tog Alice & jag vårt pick & pack & drog till syster & hennes familj. Vi var efterlängtade för kusinerna mötte Alice ute på trappen & F bar in henne då hon blivit expert på att ta av sig sina skor... Sen lektes det må ni tro, hon är ju en liten docka för dem så hon bärs runt, kastas i soffan, kläs på den ena utstyrseln efter den andra & passas upp å till den milda grad ,men hon är så nöjd & glad så!

Syster & jag passade på att ta oss en pratstund uppe på altanen medan barnen lekte i trädgården:


Åka rutchkana är kul!



& gräva i sandlådan



Men roligast är nog att brottas med kusinvitamin!

När det började vankas lunch tog kusinerna varsin cykel, Alice fick åka vagn & syster & jag tog apostalhästarna & så travade vi iväg mot ICA. Vände Alice vagnsits så hon såg vad kusinerna hade för sig när de gjorde bromsspår & föröskte stegra med sina cyklar. Vi handlade lunch på ICA & barnen fick lotter på Tobaksaffären. Alice fick några kexbitar så hon inte skulle hungra ihjäl. & när vi nästan är hemma igen tycker jag det är ovanligt lugnt & stilla i vagnen, mycket riktigt Trötter har tagit över & Alice sitter & sover med keps på & utan lunch i magen! Haha så det kan gå. Men hon sov nästan 2 timmar ute i skuggan på tomten medan vi åt lunch & pratade & kusinerna han fråga 120 gånger när Alice skulle vakna igen.

När skrutt vaknat så fick hon lunch & Systers familj hade fått för sig att åka till grannstaden på shopping, så Alice & jag åkte hem. Väl hemma så stannade vi kvar ute, läste lite tidning på altanen innan Alice hämtade sina gummistövlar & så gick vi ut & grävde lite. Vips fick jag se att "någon" struttar omkring i bara strumporna & stövlarna är fint parkerade om sidan av ett hål, jaja tur det finns tvättmaskin & jag förstår henen det är ju mycket enklare att resa sig & ta sig fram i bara strumporna!

Mannen ringde, känner mig helt dagvill trodde det var lördag & fotbollsmatch för hans del idag, men det rä ju söndag & fotbollen var igår. han hade lyckats sova till 12 i morse (hmf) & de skulle snart ut & äta. Han hade bara ätit strips en gång (han brukar kunna livnära sig på strips annars & föröskt äta så GI som möjligt! Eloge!!

Kvällen här hemma gick fort som vanligt, har läst 4 böcker 100 gånger, sjungit Imse vimse & Vinka vinka 1000 gånger, badat tills Alice gjorde en djupdykning (hon halkade & for under vattnet). Alice har en badbok med en groda & jag brukar läsa den med hög kraxande röst med brytning & lillskruttan skrattar så hon kiknar. Behöver jag säga att jag kan boken utantill??

Ska nog strunta i tvn för ikväll, lägga mig med dagens tidningar + bilagor & pusta ut en stund innan John Blund!

Dagens meny:

Frukost: stekt ägg & bacon
Lunch: Grillad kyckling med sallad, solrokad tomat & avocado
Fika: nötter & te (hade gett syster stränga förordningar om att inte bulla upp fikabröd eller slänga ihop kolhydratslunch)
Kvällsmat: Kycklingwook med färsk koriander, vitlök, chili, en massa grönsaker & olivolja
Kvällsfika: hallon, björnbär med en klick grädde, mörk choklad & te

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

åå va kul de verkar ha ihop.



lea kan gå men är rädd..så hon försöker ta tag i ett finger..släpper mer o mer..men fortfarande rätt otäckt.

hon är på sätt o vis pysslig men lite rastlös..hon har svårt sitta still på samma ställe..sitter hon i sandlådan kommer hon ganska snart på att hon ska göra ngt annat osv..

lite skillnad mot lillkillen som kan göra samma sak hur länge som helst...

skratt



känns så konstigt att de snart är 2 år sen hon föddes...lite vemodigt på ngt sätt att de går så fort...även om de är väldigt spännande också förstås.



ha de så bra nu:-) å härligt se alla bilder.



kram

2009-04-27 @ 00:18:44
Postat av: Somris

ler

Nej nu tog du allt i Svintoflickan. Det var väl iallafall 1 år sen hon föddes!! =)

2009-04-27 @ 09:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0