Trädgårdarbete byggde denna kropp!!

Alice & jag tog en sväng till City Gross när hon vaknat. Shoppade loss på barnmatsburkar, hittade fler nya 1 års burkar, idag blev det pasta med tomat & basilika det mumsa hon glatt i sig. har börjat ge henne en egen skål med lite mat i & en sked, jösses vad hon förösker & förösker, endel hamnar i munnen, det mesta blir sönderhackat, men söt är hon iallafall.

Mannen jobbade över en smula. Är lite sur. Jag alltså. Så efter att han kommit hem & vi ätit så tog jag på mig jordhögskläderna, trampa i stövlarna & rev av en timme till bland jord, grus & spadar -utan ungsudd att hålla koll på. Har värsta träningsvärken i magen från gårdagens krattande & grävande, blir nog inte bättre tills imorgon.

Här hemma gäller nya kvällsregler. Mannen badar Alice & allt som hör därtill, förut har han klivit ner i ett varmt bad medan jag klätt av henne, stoppat ner henne, ilat runt som en iller för att plocka undan, fixa välling, fika & kanske sno till mig lite datortid för att sedan ta upp henen & göra henne klar för natten. Men nu är det slut på det.
Därmed han jag sy upp mina nya byxor:


Before bilder OBS!


Nu ska jag krypa ner med en rykande färsk veckotidning innan jag sluter mina gröna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0