ValborgsMys

Tess: Frukostlådan är packad. har blivit förvarnad om att det inte direkt är någon GI middag men den innehåller iallafall protein & en massa fett...

Kråkmamman: Det konstiga är att när jag handlat material till hemmet, typ kakel, tapeter osv för flera tusen säger de bara "jaja & drar kortet" men på Lindex kan man inte handla för en ynka hundring...

Camilla: Tack detsamma! Hälsosam Valborg med några "guldkorn"! Kramis

Idag har Alice & jag varit på Hulligansång, jag tror inte jag kan kalla det babysång längre. Den ena ungen är vildare än den andra & konstigt nog blir Alice helt lugn då, satt hos mig en större del av sången. eller så var hon paralyserad av stämningen av skräck i rummet. Vi spelade nämligen in, mammorna rörde knappt munnarna i sångerna. barnen for som yra höns & utstötte klagorop den ena gällare än den andra. Riktigt roligt! Kunde knappt hålla mig för skratt. Det bästa av allt är en väns lilla A som varit ängelen själv tidigare & Alice har alltid fått skit & verkat asbråkig i hennes närvaro, hon var VÄRST idag skrek som en stucken gris såfort hennes mamma så mycket som petade på henne, skulle inte sitta stilla, inte vara hos mamma när vi går runt & sjunger & dansar i ringen, hon skulle absolut ingenting. Jag njöt!

Alice sover middag & jag har packat ut i bilen det som går. Vi ska fara till hemstaden. först träffa L & H. Sedan ska vi på middag hos J,C & lilla S. Mannen jobbar sent idag & kommer efter, men jag åker dit & låter Alice & S träffa varann en stund innan de ska läggas för natten.

Önskar Er en riktigt Mysig Valborg!!!


Kommentarer
Postat av: Sommartjejen

Önskar dig en jättemysig valborg systeryster!!

KRAAAAAAAAAAAM

2009-04-30 @ 13:55:43
Postat av: Kråkmamman

Ja, va ska man säga? En del är som om de har en sopkvast uppstuckna i röva L ursäkta ordvalet. Man blir ju lite störd minst sagt när man blir misstrodd som en bov för någon ynka hundralapp...men, men..



Hoppas ni fått en mysig och fin valborg! Det har vi haft.

/Kråkmamman

2009-04-30 @ 23:07:38
URL: http://alvajohanna.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

skratt..

igår var min lillkille som brukar vara lugn en huligan på öppna förskolan...han slog sina brorsor o var arg o sur hela tiden..

så då fick andra se att han minsann kan han också..



tack för dina små fina inlägg inne hos mej:-)



nu ska vi göra frukost här.



ha en fin fin helg me sol o allt !!!!



kramis

2009-05-01 @ 08:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0