92 kilometer i benen

När jag kom hem från dagens springtur idag så har jag sprungit ihop 92 km den senaste 1½månaden! Wow! Me? Lixom! Som skönt var gick Joggingen som en dans idag. Lätta steg & mycket ork. Kanske beror det på att menssvullnaden gett med sig. Att jag ätit mina motionskalorier och lite till de senaste mensmonsterdagarna I dont know´?! Men nästa vecka är det strama tyglar igen. Denna veckan bara orkar jag inte vara superstrikt. & så vet jag att rutinerna kommer falla på plats igen när jag börjar jobba igen, då blir man lite extra slö.

Idag hade jag tänkt måla Friggeboden när Alice var på dagis, men mannen hade glömt ta hem penslar. Så jag fick gå in igen & han glömde dem idag med så imorgon blir det slappardag när Alice är på dagis oxå, tänkte ta en tur till CityGross för att handla färsk fisk till grillningen. Som skönt var så struntade han i att jobb över så jag fick min Jogging idag.

Alice var en riktig trötter idag. Sov 2 timmar. Så jag passade på att vila jag med Kropp & Hälsa & ett glas Cola Zero i sängen. Nice. Nu har vi tittat på Höjdhoppet, jag höll på Tyskan, men men man kan inte vara iform varje gång.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Superbra jobbat med 92 km! Hoppas du får en bra dag! kram

2009-08-21 @ 11:22:40
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0