Alice = en riktig dagisunge

Idag var det dagen D. Alice första dagisdag. & vi kom dit. & medan jag ställde upp skorna & hängde upp jackor så hade Alice farit in till barnen & satt mitt i smeten när jag kom in. & sen har hon lekt & lekt & pratat & lekt. Under frukt & sångstunden passade jag på att namnmärka hennes kläder, fylla på klädlådan & sätta in hennes kort i ramen. Hon hade inte saknat mig en sekund när jag kom tillbaka. Fröknarna tycker att hon verkar vara en företagsam & framåt tjej. Hon har tjoat "hej hej" till dem när de kommer in i rummet & lekt tittut. Hon bara skrattar & ler & de frågar "Är hon alltid såhär pigg & glad?" Hm..det där "alltid" är svårt... Hon har även visat sin bestämda sida. Hon & en kille A lekte med en sak & hon ryter "Miiiiii" när han tar för sig för mycket...  Vi stannade kvar lite längre för Alice tyckte det var så roligt. Så vi gick hem när de skulle börja äta lunchen. Imorgon kör vi en likadan dag.

Idag känner jag mig som en menspropp. Är i startgroparna för röda veckan. Kroppen känns svullen, trött & seg och sugen på choklad... Vägrar väga mig denna veckan, så det får bli nytt Viktstatus nästa måndag!

Dagens meny:

Frukost: vaniljyoghurt, grabola, gojibärkanel, rågurt med minilätta & ost
Lunch: WW Moussaka
Fika: 2 bitar mjölkchoklad (mååååste ha), 1 kanelknäcke +te
Kvällsmat: Kycklinglasagne
Kvällsfika: kanelknäcke...

dagens motion:
45 min walk

Kommentarer
Postat av: Somris

Vad roligt att det går så bra på dagiset, hade en känsla av att hon var en riktig dagis unge - precis som sin kusin! =)

I tisdags satt jag kvar en timme och väntade på att han skulle leka klart innan vi kunde gå hem....

Min mens är snart över som tur är, usch vad det är trist med mens. Kan man verkligen inte slippa den!!???

2009-08-17 @ 16:39:37
Postat av: Tess

jag har ju helt missat att det blir förskola istället för dagmamma! Vad kul att det verkar funka bra för henne=) Ett nytt liv börjar nu för er och henne=)

Menspropp är inte kul, jag brukar också undvika att väga mig under de perioderna.

Stor kram!

2009-08-17 @ 18:21:16
Postat av: Camilla

Va roligt att det gick bra på dagiset! Förstår dig med PMS. Är precis början av min "veckan innan" med. Väntar med "spänning" för att se om det blir chokladsugattack denna gång eller ett j*kla humörsväng. Eller lite av varje =) Underbara hormoner vi tjejer har va =) Kram

2009-08-17 @ 18:38:54
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0