ÅterställarDag

Idag blev en återställardag. Då menar jag INGENTING som har med spriiit att göra utan mat. Back till VK & räkna kalorier. Kan säga att man vänjer sig LÄTT vid snacks, mera mat, fikabröd & lite mera snacks... Även om jag inte vräkätit någon utav dagarna & fredagen höll jag mig till kalorieran även om jag åt upp motionskalorierna oxå. Igår blev det smörgåstårta, 2 småkakor, 2 tuggor av min tårtbit & på kvällen åt vi Kräftor, lite vitlöksbröd & sen snaska jag upp snacksrester i en skål, blev nog inga hejdundrande siffror i matdagboken, men ändå. Idag har jag iallafall hållit stenhårt i mina kalorier, motionerat duktigt. Varit hungrig som en varg trots att det är en normaldag för bara 3 dagar sedan. Lite mens på G. kanske därför. Men det går! Imorgon tänkte jag köra no godis mer än fre, lör igen. Idag iddes jag inte ta bort min kära choklad på kvällen OXÅ.

Mannen har burit & burit & burit idag. NU är övervåningen tömd på verktyg och annat bråte. Efteråt har jag dammsugit & moppat x 3 däruppe, behövs svängas runt med båda delarna fler gånger, men NU är iallafall övervåningen på G. Känns dock inte som om tid finns att uträtta vissa ärenden som krävs för slutfinishen (typ för att inhandla lampor, soffan, badrumsmöbler, bygga sänggavel med nattduksbord & annat), men snart så. Ska kolla nätets utbud på gardiner, överkast & kuddar, har även en sväng till IKEA inplanerad om 2 veckor. Är sugen på svart&turkost i sovrummet. Mannen säger beige men jag är så trött på beiget!

Kvällen avrundades med en joggingtur. Lyckades stöta ihop med en gammal kollega jag inte sett på hela året så jag blev tvungen att stanna för en 5min pratstund sen blev det full spruta hemåt. Lite trött & seg idag & hade en vanlig BH (sportisen är i tvätten) vars band åkte ner tills jag blev tillräckligt svettig för att de skulle klibba fast.

Imorgon är det Dag 1 på Inskolningen på Alice dagis. Vi ska bara dit 1½h, ska bli spännande, har packat extra kläder, galonisar & stövlar, blöjor & foto att sätta i hallen. Min lilla goa tjej blir stora damen imorgon. Hon kan nu säga Lastbil & sin farbrors namn. Bra att kunna på dagis tror jag ;-)

Dagens meny:

Frukost: Vaniljyoghurt med Granola, Gojibär, kanel, 1 rågrut med minilätta & ost
Lunch: WW Kyckling Verona (sådär)
Fika: 2 kanelknäcke, 1 gul kiwi
Kvällsmat: hemmagjord pizza (med 5%ig ost)
Kvällsfika: 25g mjölkchoklad & Chaite
=1300kcal

Dagens motion:
65min walk, 30 min Jogging
=-528kcal


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0