Before Goodnight!

Jag klarade det! Ja joggingturen trots lite vin & sprit igår. Lite långsammare, lite flåsigare men jag sprang hela vägen & ända fram till dörren. Börjar ana ny form på vaderna & en smula skillnad på låren *nice*. Det är så himla skönt att glida in dyngsvett genom dörren & veta "I did it". Numer kan jag stå & borsta tänderna på kvällen, känna på min mage & tycka att den känns platt & fin, att valkarn på ryggen minskar för varje dag & att jag blir glad över det jag har åstadkommit so far!

Jag hade lyckats köpa fel vällingsort till Alice, Semper istället för Nestle. Hon tvärvägrade. Blandade om den, spädde ut den... Hon ville inte ha. Så jag la ner henen ändå & hon somnade på stört utan välling i magen. Min skrutta börjar visst bli en stor tjej.

Har snyftat till Bacholerette igen. Jason är så fin, men mitt hjärta slår extra för Graham & jag TROR att hon ångrar sig djupt, men att hon ändå tog rätt beslut.... Mabybaby får vi se honom igen... hm...

Nu ska jag krypa ner med 2 Ameliatidiningar "Kropp & Hälsa" som mest innehöll skönhetsoperationer, något som direkt lockar mig, tror mer på att ändra mat & motion & gå på samtalsterpai, även om en C-kupa inte skulle vara längst ner på min önskelista =). & så "Höst", burr höst låter så grått & kallt & trist, nä den ska jag nog packa undan iallafall en månad till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0