Fix&Dona-Dag

Camilla: Jotack jag hoppas det är efter vinlunchen så man kan passa på att svepa ett par innan man beger sig upp...  Vågen är en lurifax ibland. men jag kan säga som såhär, sedan jag mådde bättre psykiskt & sluppit krav över sommaren så har både inställningen & koständringen gått bra & därmed vikten nedåt. jag tror psyket påverkar mer än vad man tror! Du ska se att det lossar för dig när du flyttar eller så inser du att det finns roligare saker att ägna sig åt =)

Lottis: Låter som en bra start med stavgång! Hur som helst! Lycka till!!! & ett bra tips att hålla sig i mitten av kupan *gulp*.
Efter morgonens walk. satte Alice & jag fart i köket. Det har bakats chokladtårtbotten som fyllts med mosade hallon & råsocker. Det har blandats mittengrejs till smörgåstårtor: 1 med Creme fraich, majonäs & bostongurka & en med Creme fraich, rökt lax & rödlök + dill. Det har mixats sås till kvällen & panikhandlat ägg.


Alice provsmakar & hjälper till

Vid lunch kom Alice Farmor & det gick ner mot stan. Själv tog jag en springtur. Har gjort Creme Brulé. Smetat ihop smörgåstårtorna. Skalad potatis & marinerat i olja, timjan, vitlök, salt & peppar. Gjort smör till vitlöksbröd med smör, vitlök, timjan, salt & peppar. Marinerat köttet. & mosat in allt i kylskåpen. var tvungen att sätta igång extrakylen i tvättsugan för att få plats med allt.

Nu tar jag dagens första "rast", har bara en sallad att skära kvar & dukning & så ska jag själv fixas i ordning oxå...

Dagens meny:

Frukost: Vaniljyoghurt med Granola, Gojibär & kanel, Rågrut med minilätta & ost
Lunch: Dillstuvad potatis med miniköttbullar
Fika: 2 Kanelknäcke, 1 nektarin
Kvällsmat: Grillad biff, ugnsbakad färskpotatis med fetaostsås & sallad
Efterrätt: Creme Brulée med färska hallon
Kvällssnax: lite lösgodis & potatisskruvar (om jag orkar & vill)
=1800kcal (om jag äter 300kcal snax)

Dagens motion:
=-455kcal

Kommentarer
Postat av: somris

Vilken FEST du ger din kära fästman på hans födelsedag! Först klassig skulle jag vilja säga. Vilken pärla du är...hoppas han inser det själv!

Inte många fruar skulle stå och greja så här mycket i flera dagar inför sin mans födelsedag.

Men så är du ju en "lyxhustru" också!

Det namnet klär dig extra bra nu tycker jag.



Hoppas du hinner slappna av så du kan njuta lite själv av allt gott du fixar till och av sällskapet som kommer både idag och imorgon.

KRAAAAAAAAM

2009-08-14 @ 17:15:17
Postat av: Camilla

Hihi, ja hoppas det =) Jag är glad för din skull att du mår bättre och att du går mot målet. Jag tror på din teori, får se vad som händer =) Hoppas du får en toppenhelg efter allt du fixat! Kram

2009-08-14 @ 22:07:01
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0