Förkyld

Somris: jag tänkte köpa plantor, om de inte finns nu så i vår. Det finns perenna Stockrosor & 2 åriga ska se om jag får tag i perenna. Det är underbart vackra & kommer göra sig perfekt vid min vita Friggebod!

Camilla: Tack för din omtanke. Känslorna går upp och ned, är svårt att veta vad som är sorg för min farbror & vad som är sorg för vad som komma skall. Kramar

Svintoflickan: Det är bra orättvist det håller jag med om. Ang dagiskramarna så tycker jag att det är ok så länge det bara är kramar. Kramas måste man ju få göra! Hur skulle det se ut om man förbjöd dem att kramas, då skulle de ju likställa kramar med att slåss eller dyl. Sen blir det ju lite dominoeffekt, kramas en vill alla kramas, men fröknarna är med bra & säger ifrån när någon vill kramas lite för hårt eller för många gånger. Alice tycker att det är mysigt oxå, men det är när det blir för många på en gång eller efter varann det blir för jobbigt & hon tröttnar.

vaknade förkyld i morse, inte megaförkyld men täppt & kliig i halsen & lite tung i huvudet. Usch! Har nu varit & lämnat Alice. Hon vaknade 6.30 i morse har inte hänt på månader. Men så somnade hon om när hon kom ner till mig en stund, kurade ihop sig med armar& ben under sig & somnde av kliet på ryggen.. 7.15 ringde klockan & det var dax att göra sig i ordning. Alice ska sova på dagis idag så då ville fröknarna att hon väcktes i "dagistid" & jag har tänkt väcka henne mellan 7-7.15 & vara på dagis mellan 7.30-7.45. Idag lämnade jag henne klockan 9. Det gick lika bra som vanligt. Sen tog jag sällskap med grannfrun hem.

Igår när jag var ute stod två grannfruar och diskuterade slänterna som finns på våra tomter, de är ju så att den slänt vi ser på vår tomt äger grannen ovanför & detta ställer till det endel. Så då stod de & diskuterade grannens slänt som är på vår tomt. Jag lägger inte ner så mkt energi på den, de får fixa den stora slänten så tar vi resten & jag begär inte att det ska se tipp topp ut eller bli klart ens i år. Men så frågade en av fruarna "Vad ska ni göra med eran slänt?" & jag blev helt paff. Vår slänt är mer 1 meters kant som bara består av sand. Grannarna har satt häck intill kanten & det växer varken ogräs eller ramlar ner från den. Så vi har inte tänkt göra något stort projekt där. Men så satte tankarna igång & snurrade & det kändes som att det pratats om denna slänt & att det kanske var ett irritationsmoment. Så när vi kom hem idag frågade jag grannfrun som bor på tomten som ser vår "kant/slänt" vad de ville att vi skulle göra med den. Som tur var så hade de planterat häcken för att slippa se eller göra något med slänten & det enda var att OM det blir för tungt när vi bygger vår carport så var det enda att de tyckte att det då skulle stöttas upp i kanten OM det börjar rasa. Så det kändes jätteskönt. Blev jag av med de funderingarna.
För det är ju så att om ca 5 år komme rju inte våra grannar ligga och rensa ogräs på vår tomt i "deras" slänt.

Åkte till CityGross & handlade så jag har så jag kan förbereda inför Kräftskivan nästa helg. Handlade även mat för veckan. Nu tänkte jag dra på mig målarbyxorna & dra ett varv över Friggeboden så Alice & jag kan åka till Trädgårshandeln i eftermiddag & spana på växter!

Kommentarer
Postat av: Somris

Ja, jag läste också det att det fanns 2 åriga och perenna. Vill också ha perenna, skulle vara fint på vår framsida! =)

Vi får väl hjälpas åt att leta i vår.



Ang. kramar så hade faktiskt H en klasskamrat vars mamma skickade ett mycket otrevligt brev till mig och sa att hon inte ville att min dotter kramade hennes dotter mer för de gillade inte kramar i den familjen om det inte var från någon av föräldrarna! Gissa om jag blev snopen....

2009-08-25 @ 10:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0