Ikea & Kräftfiske

Anki: Vad gullig du är. Tycker ju själv att hon är världens gulligaste unge, men jag är nog rätt partisk =)

Imorse for Alice & jag iväg till svärisarna. Hörde att bilen lät endel när jag svängde, beklagade mig lite för svärmor som erbjöd mig Q7:an vilket jag bestämt tackade nej till. Lämna Alice & for iväg till IKEA i Kungenskurva. Stannade först till i Södertälje på JYSK då de har persienner i andra storlekar än vad IKEA har men de hade ingen storlek som dög åt min kräsne, oorganiserade man (ja vi var osams om persiennerna i morse). Köpte lite mat på Mc Donalds & for vidare. Väl nästan framme så märkte jag att bilen knappt gick att styra i rondellerna, skittrög är sanningens ord. Fick tag på en parkeringsruta som bara var att köra in i rakt fram, annars hade jag nog inte kommit in i någon ruta så trögstyrd var bilen. Skickade sms om detta till min arbetande man, mer som ett "bäst att han vet".

Shoppade loss lite mer än jag tänkt mig på IKEA, släpade & slet för jag hade bestämt mig för att inte ta någon vagn. Det blev 2 persienner till sovrummet, 1 hissgardin till min walk in, prydnadsträgrenar till vardagsrummet, en igelkottssittpuff till Alice, 2 lampor med skärmar till sovrummet, värmeljus, gardinstång, 1 glasburk att ha havssalt i, plastfickor till foton som Alice ska kunna ha på sitt rum & så har jag säkert glömt något. Fick se mannens sms-svar "men kan du verkligen styra bilen?". Jag blev skitnervös & såg framför mig att jag inte skulle kunna köra ut från parkeringen. Gick in en snabbis på Hemtex and more i Heron City & köpte lila gardiner till Alice rum.

Körde med mycket armkraft ut från parkeringen. Ringde mannen när jag kommit upp på motorvägen & vi bestämde att jag skulle åka till hans jobb & byta bil med honom. Han hade jobbat klart när jag kom fram, så han pös iväg i min bil, lite väl våghalsigt med tanke på styrförmågan. men vi kom fram till Svärisarna.

Det är dax att fiska kräftor & när burarna skulle göras i ordning insåg vi att en mus hittat burarna innan oss & gjort mellan 1-9 hål i varje burjävel. Det var bara att sätta sig & sy, så där satt jag, mannen & svärfar & trocklade ihop kräftburar. Efter en massa dividerande så bestämde de sig för att ge sig ut med lilla båten. Kom tillbaka efter 30 min då den börjat hacka. Tog stora båten, som inte hade någon benisn. Svärfar är nu & tankar båten & snart är de väl iväg....

Jag skulle koka löksoppa, fanns inget vitt vin så vi hittade en liten flaska champagne, känns som det går bra idag! =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har oxå varit på IKEA idag, alltid lika kul =) Kram

2009-08-29 @ 22:04:20
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Tess

Och även jag var på Ikea igår=) Och halva Stockholm kändes det som=D

Skönt att det gick bra med bilen. Det är nervöst att köra omkring då man märker att det inte är helt ok.

Kram

2009-08-30 @ 08:20:36
Postat av: Somris

Vad mycket roligt du hittade!! Vill också åka till IKEA snart. =)

Jag har med kört en bil med trasig servo en gång och det var TUNGT!! Hoppas det inte blir så dyrt att laga. Blev det några kräftor till slut? =)

2009-08-30 @ 11:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0