Kvällstankar igen....

Camilla: Smarrigare Kärleksmums får man nog leta efter även om jag bara ätit någon centimeter bortskuren kant. Väldans massa vitchoklad, men det var det värt!!

Madde: Välkommen hem! Bra kämpat i värmen. Man måste ju vila sig då & då oxå, men skönt när jogget börjar krypa i benen och man VILL ut! =)

När Alice vaknade efter middagsluren så gnälldes det rejält vet inte vad det var, enorm trötthet, tristess eller bara mammagnäll. Hon satt smetad emot mig i 30 min innan vi kunde gå ut & gunga lite. Har varit ute hela eftermiddagen och en timme efter maten. Skönt. & skönt när man är 2 par ögon att hålla lite koll, hon älskar att vara med sin pappa när han bygger, så då får jag lite lugn att vattna törstiga blommor och rensa i rabatter. Vid 19 hoppade Alice & mannen i badet & jag stack ut & sprang. Fick ett sånt härligt flow idag, jag är en kvällsjoggare mer än en morgonjoggare, jag joggar bäst med middagen i magen. Det är så härligt när orken följer joggingslingan när tröttheten kommer precis före en utförsbacke & orken precis innan en uppförsbacke. Idag sprang jag hela vägen hem (allltså inte gå sista 100metrarna), även uppför backen och över bron som leder hem, den tyckte jag var PEST att gå uppför när jag fått Alice, nu springer jag den -happy!!

Kom hem till ett meddelande som sa "Tjejkväll i hamnen i morgon -du följer väl med bordet är bokat till 18". Såklart jag hakar på, mina nyfunna mammabrudar, ska bli så himla skojsigt! Har plockat & klippt mina nyfärgade ögonbryn, plattat mitt nytvättade hår & rakat mina ben. Undras bara vad jag ska klämma i mig för outfit, känns som jag inte har ett skit att ta på mig och det är konstigt när man har tre sprängfyllda garderober... Jag har ju iallafall nya pumps och väskan! =)

Men först ska Alice & jag vara mamma/mormorvakt. Pappa ville spela golf i morgon med en kollega & då "passar" vi mamma undertiden. Hoppas kunna förena nytta med nöje och riva lite i något skåp eller garderob undertiden. & så hoppas jag kunna tajma en promenad under Alicevilan om mamma klarar att avvara hjälp så länge så jag får röra på mig lite så jag kan dricka ett glas rött med gott samvete på kvällen... Mamma är ju avgipsad från idag & jag hoppas vi kan hitta ett sätt för henne att klara toabesöken själv, jag får väl ta fram mina terapeutiska kunskaper & träna med henne imorgon.

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härligt med framsteg med löpningen =) Hoppas du får en SUPERKUL tjejkväll! Måste nog testa de där kärleksmumsen innan jag flyttar då... =) Kram

2009-08-04 @ 18:50:01
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0