MotionsMåndag

Det var lite segt att börja på ny kula idag. Tyckte det var rätt soft förra veckan, MEN inget slår känslan när man är klar med dagen & vet att man gjort den riktigt bra! Morgonwalk & Jogging & ätit enligt schemat!

Klippningen gick bra, blev lite kortare i nacken, men längre sidor:



Mannen som är fotograf inte direkt duktig sådan...

Alice sov helatiden hos Morfar som satt bredvid hennes vagn som en hök i skuggan. Mamma var ute på promenad med sin PA. Hon satt så stolt i en Fåtölj när jag kom dit. När jag var där igår så gåtränade vi med bara mig & pappa som stöd dvs utan gåstolen & så föreslog jag att hon skulle flytta till en vanlig fåtölj, man får ju träsmak värre av att sitta i rullstol hela dagarna & idag hade hon nappat på idén & satt där stolt på sin tron =) Kul att hon tar in, tänker & sedan handlar =)

Pappa & jag fick oss en pratstund innan de kom tillbaka eftersom mamam har varit lite deppig & haft ångest över att det ska vara PA istället för pappa. Hur allt ska fungera osv. Men som jag sagt förr pappa har rätt att jobba så länge han själv vill, vi alla behöver få andrum det är svårare än man tror att vara anhörig i detta läge. Sen kan jag känna med mamam i mycket men nu har hon sin chans att bli självständig igen med hjälp av PA, dvs kunna måla, sitta vid dator, shoppa, läsa en bok utan att känna att hon stör eller begär mycket av någon, de får ju förtusan betalt för att passa upp på henne. Hon är chef & bestämmer över PA & måste sätta sitt revir & sina gränser. Tyvärr tror jag att mamma känner att hon ska vara någon sorts underhållare eller sällskapsdam.


Alice i sin mammas fotspår... Hon älskar skor & ROSA redan... Klapprar runt i mina skor minst 7 gånger om dagen, så söt så.

Joggingturen gick suveränt. Hade mycket ork & kraft & sprang hela vägen till huset, ökade till och med tempot sista kilometern. Svetten rann & känslan är enorm efteråt! Snacka om kick!!! Men varannan dag är lagom för mig, annars komme rjag bara hitta anledningar till att inte springa 6 vips är jag ere på 2 gånger i veckan, nä nu är det full fart som gäller tills kilona skavts av mig! Tyvärr har jag fått en blåsa i munne, måste få i mig med c-vitamin & första jordnöten jag tog bet jag mig i kinden ajaj, halva njutningen är ju som bortblåst då!

Dagens meny:

Frukost: Mild Lätt Vaniljyoghurt med Granola, Gojibär, 1 rågrut med minilätta & ost
Lunch: 100g potatis, 100g nöttek, 1 dl sås
Fika: 2 kanelknäcke, 1 kiwi
Kvällsmat: 100g spagetti+ köttfärsås, tomat & gurka
Kvällsfika: 2 kanelknäcke, 30 st jordnötter
= 1294 kcal

Dagens motion:

45 min powerwalk + 30 min Jogging
= -460 kcal


Kommentarer
Postat av: svintoflcikan

ser ut som de blev bra i håret!!!



nu måste jag sussa ..ville bara kika in lite innan sängdags.



kramis

2009-08-11 @ 00:59:14
Postat av: Somris

Vad fint det ser ut i nacken, det man ser! =)

2009-08-11 @ 10:32:28
Postat av: mammaveronica

Snygg frisyr! Jag vill också klippa mig,håller mig ett tag till dock då mannen vill ha mig långhårig.:D

Måste fråga lite om Alices vagn, fundilurar på en sådan syskonvagn då ingen rekomenderar fyra stora hjul på en syskonvagn som blir så tung. Mina reservationer är de små hjulena, kommer de att funka på våra grusvägar? Kommer ju köra i stan med, men vi bor ju i skogen... Sen undrar jag om du har tänkt på hur den blir nu när du kört den ett tag, nåt som "racklar" eller håller dåligt? Om jag köper en sån blir det ju begagnad, de tillverkas ju inte längre, ny blir isåfall Nitro City som inte har vändbart styre... Är lite kluven där... Men twin city cerox 360 är favoriten just nu iallafall. Tänkte det kunde vara smart att fråga nån som inte tänker sälja sin (inte till mig iallafall)

2009-08-11 @ 12:23:06
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0