Nystart!

Somris: Tyvärr är de på andra sidan deras tomt så jag måste smyga mig in på tomten för att fotas nja tror inte det, jag tänkte mer på att fråga grannfrun =) Det blir varannandags jogging tills jag loosat alla kilon sen blir det 3 gånger i veckan som underhållning & så får vi se vad som sker i vinter, jag räknar inte med längre tids snö och kunna springa ute ändå men vi får s evad som händer.

SandraW: På VK går det att se kaloriförbrukning per 30 min, jag hade önskat att man fyllde i en sträcka & en tid & få det uträknat så. Men jag slog på Stavgång & då stod det lätt 128 kcal/30 min medel 147 kcal/30min & tuff (7,2km/h)185kcal/30min. Hoppas du får något ut av det. Jag har blivit förvånad att man förbrukar så få kalorier, har trott att en promenad är lika med en chokladkaka, men det är ju långt ifrån =). Nu har jag haft kalas, eller åka bort eller dyl minst en gång i veckan & då unnat mig att smaka på tårtan eller ta en kaka & en bulle. Men en vanlig helg då vi är hemma gör jag det inte, men jag kan byta ut kanelknäckefikat på kvällen mot 2 bitar choklad eller motsvarande mängd snacks. & det är underligt hur nöjd man kan bli utav så lite att 2 bitar kan räcka eller 50g snacks kan vara mer än tillräckligt. Har inte gjort några övningar för magen, den har plattat tills sig med jogging & walkar ändå. Hoppas det lossnar för dig med snart, det är en kick när det sker!!

Tess: Jag nu jäklar är jag på G!!! Jo det blir väl fler utgångar men kanske på andra sett hellre ut & äta en middag före & sen gå på harrys eller dyl.

Morgonen började med 45 min walk, kvällen kommer avslutas med 30 min Joggng! Nu är jag på G igen. hade svårt att täcka alla kalorier i VK dagboken får hitta på någe mer till kvällsfikat eller middagen om jag VILL. Denna vecka blir motionsvecka & denna vecka ska jag loosa hekton igen. har inte vågat väga mig efter helgen, kanske imorgon vill inte se vågen ticka uppåt och göra mig besviken så då låter jg det hellre vara ett par dagar tills jag känne rmig mer fit igen!

Är nu hemma hos mamma & pappa. Pappa är ute & går med Alice som endast somnade till i bilen, sov 5 min & vaknade med ett "Hej Hej" så vi får s eom hon somnar om igen eller ej. Själv har jag klipptid klockan 14. Återkommer ikväll, blev bara så sugen på att svara på alla frågor som dimpt ner här under natten/dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0