PMS-stön

Usch vad jag känner mig uppblåst, svullen & HUNGRIG! Joggingturen var SEEEEG. mannen jobbade över, kom hem sent, Alice & jag väntade & väntade, tillslut orkade vi inte vänta mer utan åt middag, tyvärr för sent. Svalde sista tuggan 30 min innan joggingen. Så jag var full i magen, rapig & hade lite små håll. Not so nice. Men ut & runt kom jag & det är huvudsaken!

Alice har börjat sätta ett namn på sig själv. Hon pekar på mig "mamma" på mannen "pappa" & så frågar vi & vem är det & pekar på Alice, "Ajja" säger hon då. Likadant när man tittar på bilder på henne "Ajja" säger hon & pekar på henne på bilden. Sötnos. Alice känns så "stor" när man umgås med andra jämnåriga barn. Hon förstår så mycket. Hon härmar så mycket. & hon kan så mycket.

Hittade lite viktinspiration i GI-bilagan till Expressen & I guess Hälsa kommer ut med Aftonbladet imorgon. Bättre en tidning att läsa än en chokladbit i munnen...

Hade iallafall jeans på mig idag. Inga skinnyjeans, men jeans & tight top & det kändes helt ok tills efter promenaden då magen stod i alla hörn och jeansen åkte av & rumpan fick avlastas på toan. Efter det åkte mysisarna på.

Har knåpat lite med Alice fotobok jag ska göra medan hon skolas in. Bilder på familj & vänner. Lite mysigt & roligt. Blir bra middagsvilapyssel för mamman imorgon.

Har nog ändrat mig till svart & grått i sovrummet, hittar inga svart/turkosa gardiner jag vill ha, men ett par tunga gråa med svarta detaljer...

Kommentarer
Postat av: Somris

Ja du, den där mensen förstör det mesta. Men något positivt som jag upptäckte med min mens var att jag blödde kortare tid när jag var aktiv och sprang på mensdagarna. Det flödade MER, men det blev kortare dagar sammanlagt och jag hade inte lika mycket mensvärk heller! :-)

Alltid nåt...



Ska du göra fotoboken till dagiset? Låter mysigt....sån hade jag gärna gjort till Viktor!!

KRAMIS

2009-08-19 @ 07:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0