Slödag

Igår blev en riktig slödag. En välbehövlig, välförtjänt sådan. Jag lämna Alice, åt frukost & kröp ner i sängen & kröp inte upp igen förrän till lunch. Åkte en snabbis till ICA, stekte en massa pannkakor & slängde ihop 2 västerbottenostpajer till kräftskivan. (inte så ansträngande som det låter) Har nu mina funderingar om jag ska göra räkcrepes eller pannkaksrulle med räkstuvning i. Det sistnämna är ju betydligt enklast. Så det lutar åt det. & så är jag sugen på att göra köttfärspiroger... Till Kräftskivan alltså...

Tanken på att min Farbror faktiskt är borta han sjunka in. & det känns konstigt & tomt. Håller med min syster i funderingar -Vart tar han vägen ? Var finns han nu? Vad gör han?
Ja tror inte på Gud, vilket jag är glad för just nu, hade nog strypt honom för länge sedan för det är så mycket som jag inte ser någon som helst mening med. Jag VILL tro på en himmel, men inser att det nog inte ser ut så heller. Jag tror att det finns NÅGOT, men har svårt att tro på en oändlighet efter detta. Hm...Svårt.

Har nu varit & lämna Alice på dagis. Första tidiga morgonen. Hon fick sova till 7.20, tog ner henne kramades en stund, bytte kläder & sen gick vi iväg i vagnen. Hon var liiite mer skeptisk idag. Det var inte någon av "hennes" fröknar som tog emot. men så kom en av Alice fröknar & då studsa hon in & sen var det "Hejjå" . Idag ska hon äta frukost, lunch & mellis på dagis. Hon kommer bara äta mellis där 1 dag varannan vecka annars, men de ville prova en "heldag" så jag ska hämta henne vid 15. Igår hade de inte ens försökt med madrass utan tagit vagnen direkt. Det hällregnade ute så de hade rullat vagn i ett av de små lekrummen & sen hade hon sovit 1½h, vilket är helt godkänt!

Piggade upp mig själv med Bachelorette igår, de drar ut VÄLDIGT på spänningen, blir nog både ett & kanske två program till innan hon väljer man. Mannen (min) önskade marängsvisch & jag var inte sen att haka på... LYX! Har inte orkat tänka på mat eller motion nu med dödsfall & förkylning utan skjuter upp "omstarten" till jobbstarten & hoppas jag är på piggare ben då. Har inte varit särskillt hungrig de senaste dagarna, iallafall inte på mat oftast sallad till lunch eller omelette, men lite onyttigheter har slunkit ner ska jag erkänna...

Dagens meny:
Frukost:
2 rågrut med minilätta, 1 tunnbröd med minilätta & ost + te
Lunch: WW Pizza
Fika: ???
Kvällsmat: Tacopaj med nachos, salsa & majs
Kvällsfika: fruktsallad & keso + te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0