Vad vore livet utan vänner!

Svintoflickan: Hoppas du slår knytnäven i gynstolen på måndag & får den hjälp du förtjåänar! Kram

Idag när jag hämtat Alice somnade hon på vägen hem & jag fick 2 timmar till läsning, Har lånat "Tills skulderbladen blivit vingar" på bibblan, en hemsk bok men en bok som man inte kan lägga ifrån sig. I samma stund som Alice gav sig till känna från middagsluren så kom min vän M på besök. Hon bor i Karlstad & vi träffas alldeles för sällan, men när vi träffas känns det som vi sågs igår. Hon hade lämnat sin son hos hans Farmor & Farfar. & kom med en ask Chokladhjärtan för att ge mig en tröstekram. En välbehövlig sådan som värmde så härligt! Vi har fikat & pratat & gosat med Alice som gärna ville fika i timmarna 2, både smörgås, yoghurt, glass & paj har åkt ner i den där lilla magen & så massor av vatten.

Idag hade fröken hällt upp mjölk i Alice mugg, vilket liv det blev. Hon ville ju inte ha päcklig mjölk inte, så fröken fick snällt hälla ut den & ge henne vatten istället. Förstår inte vad det är med mjölk som hon inte vill ha hon vägrar, spelar ingen roll hur det serveras i glas, mugg, flaska eller med sugrör. usch & blä, kommer det in i munnen så spottar hon ut den.

Nu har vi ätit Kantarellgraninerad fläskfilé med pasta. Alice & mannen badar, jag ska jsunka ne ri sffan med min bok & snart är det natti natti för lilla damen & choklad för mamman.

Kommentarer
Postat av: Anki

2009-08-28 @ 21:34:19
Postat av: Anki

Har en dotter som också vägrat mjölk och gör så än i dag, hon tycker den smakar kartong, hon dricker den med oboy, men annars får det va. Nått är det med mjölk.

Vet du om att du har en av de sötaste barn jag någonsin har sett, jag bara ler varje gång som du lägger in en bild. :)

Kram

2009-08-28 @ 21:37:25
Postat av: Somris

Vad handlar boken om?

2009-08-28 @ 21:40:43
Postat av: svintoflickan

hi,hi ja jag ska slå näven i om jag måste.ler.



mina har aldrig gillat enbart mjölk sådär..konstigt.



nu ska jag sova.



nattinatti o underbart me vänner!!

2009-08-29 @ 01:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0