Värmeslag..

Tess: Skönt att ha en kropp som lätt tappar kilon, en annan får kämpa för varje hekto... Men men skam den som ger sig =) Då får du snart stå vid spegeln & prova kläder du med!

Man går & längtar 3/4 av året efter sommaren & när den väl kommer håller man på att tuppa av för det är så varmt. Blev ingen morgonwalk idag heller, men en middagsvila walk & jag håller på att flyta bort...

Alice & jag har huserat själva idag. Mannen åkte vid 8 snåret för att jobba, kommer väl snart hem igen. Jag har bakat ChokladJitterbugg & Alice har lekt i vardagsrummet. Vi åkte en snabbis till Coop ville ha blomjord & dekorationsstenar, men det fanns inte. Fick ta vad jag hade hemma, men nu har jag planterat lite i krukor:


Till min vän som annordnar kvällens vin&middagsbjudning!


Till mitt vardagsrumsfönster...

& så satte jag mina Dahlior i en Zinkhink på trappen. Så jag är nöjd. Alice plockade med lite stenar, trilla ner för 3 trappsteg & bet sig i munnen, men det gick bra, bara hennes mamma som höll på att få hjärtslag.

Ikväll blir det Vinkväll & öltält hos en gammal kompis i hemstaden. Ska bo hos mamma & pappa i natt. Ser fram emot att få prata skit & dricka vin, andra gången på en vecka -inte fyskam!

Kommentarer
Postat av: Tess

Hoppas du hade en trevlig kväll=)

Mina första kilon (godiskilona) går alltid lätt, det är ca 3 kg. Resten får jag precis som du kämpa med. På måndag kör jag igång med Friskis igen=)

Kram

2009-08-09 @ 00:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0