Varmt varmare varmast...

Angående London så brukar inte fruarna få följa med på alla resor men 2 gånger om året är vi välkomna, en gång till Stockholm & en gång någonstanns i Europa. Jag har varit med till Stockholm, men annars har det inte riktigt passat med graviditet osv. Men NU är det dax & det är så roligt att ett par är lika gamla som oss & vi bor i samma stad & nu har jag börjat umgås i samma gäng som tjejen. De har bokat bord på en kanonrestaurang till vår "fria" kväll, ska bli så mysigt! Så jag ser verkligen fram emot Londonsresan på alla sätt & vis!

Linda: Javisst är den härlig!!

Idag vaknade vi till 23 grader & det har bara stigit sedan dess... Sov som en stock i natt en massa sömn att ta igen då sover man effektivt. Nickade till när jag läste igår, då är det bara släcka & somna. Vi tog en promenad, var varmt redan då vi 9 snåret. Sen hade vi lyxmorgon dvs tog det väldigt lugnt innan vi begav oss iväg vid 10.30, handlade lite blommor, hade tänkt fixa ett arrangemang till min kompis som jag ska till på lördag, ville ha en vit miniros i det men det går inte frambringa en enda miniros där jag varit, knappt några växter alls. Men köpte 2 lila Dahlior, lite tulpanlökar & 2 potensiella gröna växter till arrangemanget, minirosletandet fortsätter... Sedan stannade vi till på City Gross. Lyckades ta en vagn utan barnsits så Alice fick åka i korgen, men det gick bra. Fick hålla i löstet annars hade det blivit tespår efter oss.

Alice sov 2 timmars middag & sen gjorde vi Viktväktar Vårrullar & förberedde köttfärsbiffarna & TUR var väl det för vid 16.30 kom min systers man med barnen på spontanbesök & de blev kvar på både fika & middag & lek:



Dagens meny:

Frukost: Vaniljyoghurt med Granola, Gojibär, 1 rågrut, minilätta & ost
Lunch: Ost & Broccolisoppa, 1 rågurt med minilätta & ost
Fika: 2 kanelknäcke, 1 kiwi
Kvällsmat: 2 vårrullar, 1 nötfärsbiff, 1 dl pasta & 1msk tahinisås + sallad
Kvällsfika: 1 kanelknäcke, 1 ruta mörk choklad
= 1300 kcal

Dagens motion:
65 min walk
= -242 kcal

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

du va jättefin iklänningen!



å va kul att ni ska till london!!!!

åååå så roligt att shopa..

var inne i en affär i london som hette primark..tror de stavas så..den var toppen för den var så billig o ändå sååå mkt snyggt.

rekommenderas:-)



kraaaaaaaaaaam

2009-08-07 @ 00:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0