Vit & Fin

Ja Vit & Fin är min Friggebod, iallafall på 3 sidor. Den fjärde behöver en omgång till. Dörren överlåter jag till mannen så JAG slipper höra att den är så ful eller det är för mycket färg eller den är randig eller att den inte går att stänga osv. Klagfrisk man får skylla sig själv. Dörrfan får han måla själv!!!

Alltså ägnade jag förmiddagen igår åt att måla. Ganska fridfullt. Solen i ansiktet. Friska brisar & låta tankarna flöda fritt.

Alice gick långdag till 15 vilken inkluserar både frukost, lunch & mellis & ungsudden hade ätit som en häst. & sovit gott i sin vagn. När vi kom hem gick vi ut på tomten en stund. Alice pysslade på, grävde i sandlådan, plaskade med händerna i hennes barnpool som står UNDER en stol så att hon inte ska få för sig att hoppa i. Vattnade mammas blommor som jag planterade osv.

Lämningen idag gick bra även om hon blev lite mammig när en kille lämnades stortjutande till fröken. Men sen gick det bra efter lite mammakramar & lockande från fröknarnas sida. Inskolningsfröken tyckte att Alice skulle komma en liten stund på tisdag när vi har ledig dag, men det gick jag inte med på, nu kör vi på det schema som ska vara. Halv åtta snåret verkar vara pappornas tid att lämna, jisses det haglar utav dem. En är riktigt snygg. Så det gör lämningen en smula mysigare.

På måndag är det alltså dax att bli arbetande kvinna igen. Känns rätt bra faktiskt. Jag ska ju bara jobba 50% vilket känns som att jag både hinner använda hjärnan, socialisera lite OCH umgås med Alice om dagarna.

Nu tänkte jag dra ett varv med dammsugaren, plocka lite på övervåningen så att min tänkta IKEA shopping (imorgon) bara är att sätta upp på söndag. & sen hinner jag nog lite slappning oxå innan Alice ska hämtas 11.30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0