ARGBIGGANS Mamma

Tack vänner! Det känns skönt! Som en liten bekräftelse på att man inte är så jäkla tokig! =) Så får vi se hur det artar sig!

Idag har jag haft en argbigga hemma! Lilltrollet har tagit fram krokodiltårarna, till och med på stan. Hon ville STÅ i vagnen något mamman inte tyckte var särskillt lämpligt, vägrade sitta utan skulle GÅ, så hon gick omkring & GRÄT krokodiltårar & mamman torkade snor och tårar & bara log åt förbipasserande. Trött & hungrig kom vi hem & hon åt lite köttbullar & blomkålsmos innan hon stoppades i vagnen och somnade på ett kick. men sov bara dryga 1 timme & 15 min, hon hade nog behövt sova TRE.

Eftermiddagen fortsatte i krokodiltårarnas land & jag hittade orsaken i munnen tillslut, en STOR tand håller på att spricka upp & gör nog ont. Hon har fingrarna titt som tätt i munnen & kommer efter lite lek på sig själv att hon nog har lite ont, stoppar in fingrarna och gråter en skvätt. Pluttan!

Sista 1½ timmen innan mannen kom hem längtade jag OTROOOOLIGT efter att han skulle dyka upp, tårar, snor och lite bus. Vi lagade iallafall en två rätters, räkpasta & norrlänskans parfait till efterrätt, väldigt lyckat! Alice fick kyckling och pasta & åt med god aptit, så den är det inge fel på iallafall.

Mannen kom hem med en praktförkylning, nyser så det dånar i huset & snoret rinner där med. Suckelisuck! så går det när man rör sig bland 450 pers på två dagar, lite sprit, lite annan mat & delad hotellsäng med lillebror.

Som sagt, i morse ringde de & frågade om jag fortfarande var intresserad av RehabKoordinatorvikariatet & Yes I am, tyvärr kunde vi inte boka in intervjudatum idag utan det får jag i början på nästa vecka, så får vi se hur det går. Känns iallafall oerhört smickrande 6 som en liten seger i sig att ha kommit till intervju så I´m happy today!

Dagens meny:

Frukost: Frökuse med minilätta, 1 apelsin & te
Lunch: WW lasagne
Fika: 2 rågrut med minilätta
Kvällsmat: Räksås med massa vitlök, 4% matlagningsgrädde & tigerräkor 6 tagliatelle & å Norrlänskans Parfait (Halv åtta hos mig)
Kvällsfika: Blåbärschoklad & te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0