Is, barn, syster & träning

Tisdagsmorgonen började med en total igenfrusen bil. Stod & svor, provade att dränka bilnyckeln i handsprit, värmde nyckeln med tändsticka. Svor lite till. Alice tyckte att det var alldeles för kallt & började gråta. DÅ som en uppenbarelse som en kille i 30 års ålder med barnvagn & 2 st hundar förbi (ganska snygg) & frågade ”Har den fryst” ”Ja” muttrade jag, han parkerade vagn & hundar på gångbanan och kom som en räddande ängel & blåste in i nyckelhålet, värmde nyckeln med tändsticka & vips så gick låset upp! Vad glad jag blev! Han hjälpte mig att få upp de igenfrusna dörrarna, men bagaget var helt omöjligt ena bakdörren fick jag sparka upp inifrån, så jag fick stuva in barnvagnen i baksätet. Men vi kom iväg!!!

 

Hemma hos mamma & pappa var Somris med barnen & mammas nya PA som är hennes gamla väninna från att vi var små. Så det blev en mysig dag där hemma bland snart obrukbara händer, slemsugningar & trötta mammaögon. Barnen for runt & lekte, ritade åt mat & vilade middag i -13 grader *burr* men de kom in igen osande varma inte ens en kall nästipp.

 

Lämnade Alice hos Farmor på vägen hem. Slirade hem på glashala vägar. Lagade lite mat & skickade iväg mannen på Nyårsmats shopping. Själv åkte jag & en kollega & tränade. Det SKULLE vara Step-Up & Afrodans 30 min var, MEN instruktören var sjuk & det ersattes med Cirkelträning mage/rygg 30 min samt Spinning 30 min. Så det var bara köra. Puh! Jag som avskytt Spinning förut tyckte att 30 min spinning till och med var ROLIGT precis lagom tid så man kunde köra slut sig men ändå kliva av cykeln utan att trilla av den.

 

Sedan sjönk vi ner i en bubbelpool och låg & pratade. Var helt slut när jag kom hem så jag har sovit nonstop mellan 23-07. Hur skönt som helst!

 

Dagens meny:

 

Frukost: banan, kiwi & te

Lunch: kålsoppa, päron, mandarin

Fika: äpple & passionsfrukt & te

Kvällsmat: Färsk spenatpasta, räkor, avocado & lite smulad mager fetaost

Kvällsfika: grönsaksstavar med dipp, 1 tunn skiva parmesan & te

 


Kommentarer
Postat av: Pernilla

kikar in och önskar dig ett gott nytt år. följer din blogg dagligen med är usel på att kommentera.

2009-12-30 @ 20:05:11
URL: http://ockenutta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0