JobbStart

Idag var det dax att börja jobba igen. ganska skönt faktiskt, enormt lugnt, ett akutärende att lösa & en annan "utflykt" att fixa. Min jobbarkompis hade varit ute & schejkat loss både juldagen & annandagen så hon hade så ont i nacken att hon knappt kunde röra sig, hm, så går det om man blandar headbanging & afrodans.

Har lämnat nytt dagisschema, kommer nu bli fyradagars vecka för Alice jan & februari då jag ska jobba 80%. Får se hur det går, mannen & Farmor ska turas om att hämta henne tidigt på onsdagar då jag har möte till 17, tycker det är för sent för henne att gå ända till 17.30.

Detoxen flyter på bra, har lagom energi, lite frusen bara, dricker mängder av vatten- julkilona är redan borta! Nice! Är laddad till tänderna! Har bestämt mig för att efter dessa 7 Detoxdagar (med undantag för Nyårsupén) att försöka hålla mig till dessa punkter:

* Mer vegetariskt
* Max nöt & fläskkött 1 dag i veckan (blev så illamående & kände mig så oren efter all skinka, köttbullar & korv på julbordet)
* Mer skaldjur & fisk
* Endast frukt innan lunch
* Soppluncher
* Fruktmellis
* Godis = popcorn & grönsaksstavar med dipp
* Mer vatten

Så om ni har några härliga vegetariska recept, helst utan grädde (vilket jag märkt oftast är i vegetarsika pastasåser) så maila [email protected] eller skriv dem som kommentar så ska jag publicera dem så alla kan ta del utav dem!

Dagens meny:

Frukost: ½ apelsin (den var så sur) & 1 gul kiwi & te
Lunch: Kålsoppa, 1 avocado, 1 päron
Fika: ½ ananas & te
Kvällsmat: Kålsoppa
Kvällsfika: Grönsaksstavar med vitlöks dipp & te

Imorgon kväll ska jag & min jobbarkompis på 30 min Step Kondition & sedan 30 min Afrodans, ska bli skitkul så jag har förberett middag som blir ugnsrostade grönsaker med vitlök & timjan, kändes som jag kommer behöva liiite mer om jag ska orka träna än soppa innehållandes 100kcal per portion!





Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Låter som du också har haft en härlig jul =) Ska bli kul att höra vad du tyckte om stepen & afrodansen. Hoppas du får en bra dag! Kram

2009-12-29 @ 08:53:41
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0